onsdag 17. februar 2010

Sannelig begynt å sy!

Joda, symaskinen er funnet frem! Har vel strengt tatt ikke sydd noe spesielt siden ungdomsskolen, men fikk så lyst til å bruke den nå som jeg har plass til at den kan stå fremme hele tida. Første prosjekt ble vognpose.

Slik ser den ut før den er snurpet igjen. Malen fant jeg på et forum. Stoffet er fra Magdas systue og inni har jeg brukt to dyner fra jysk til den nette sum av kr 40,- pr stk.

Og slik er den når den er godt pakket igjen. Fikk sannelig lyst til å legge meg i den selv!

Ettersom det ble litt stoff igjen sydde jeg en bleiepose også. Oppskriften på den fant jeg på bloggen til Une Pune. Utrolig mange kjekke oppskrifter der!

fredag 12. februar 2010

SHOPPING!

Ble sannelig litt shopping på meg i dag. Turen gikk til Kristiansand da bilen skulle inn og ordnes litt. Måtte selvsagt innom hobbyhimmelen... Skjønner ikke hvorfor, for skal jo der neste lørdag! Men men. Fort gjort i en port, eller noe slikt.

Tilbud liker vi! 10 ark til kr 50,- så da finner jeg jo alltid noe.

Denne stempelplata har jeg hatt lyst på så utrolig lenge! Endelig fikk jeg kjøpt meg den i tillegg til et lite lager med lim. Liker å vite at jeg har nok for en stund. Nye kniver til kutteren er også godt å ha i reserve.

I tillegg hadde pakken fra Wiff Off Joy kommet! Lykke lykke!

Og på toppen av alt dette fikk jeg kjøpt meg ei dongribukse, ei kosebukse og fire gensere. DEILIG!

torsdag 11. februar 2010

Scrappetreff hos June!

Har jo helt glemt å legge ut bilder fra denne utrolig morsome dagen/natta! Håper vi kan gjenta det en gang. For hva er vel mer morsomt enn to gravide, to overtrøtte og en Lyngdøl... 

Elisabeth i full konsentrasjon!

onsdag 10. februar 2010

Har shoppet litt gitt...

Fort gjort i en port, som det heter seg... Siden det er noen litt vel store pakker selger jeg 10 stk for kr 15,- for sommerfuglene og cala'ene. Hjertene får du 8 stk for 15,- om noen skulle ønske seg noe. 

mandag 8. februar 2010

Har ryddet og sortert stemplene mine...

så nå legger jeg de jeg ikke bruker ut for salg på forskjellige forum. Disse har bare blitt liggende og føler de trenger å komme til et hjem hvor de blir brukt.

Wipper snapper kr 100,-

Magnolia kr 45,- pr stk.

 Sauene kr 45,- (Trykker helt fint, ble bare litt dårlig i farten her)
Rundt gratulerer med dagen kr 60,-




søndag 7. februar 2010

Dusj...

Har så usedvanlig lyst på denne dusjen... Men er jo ikke den billigste på markedet, men pokker så deilig det hadde vært. Både dusj og badekar i ett.


Tenke tenke tenke. Ønske, ønske, ønske...

Babykort

Butikken jeg selger kort på trengte påfyll så da måtte jeg smelle sammen noen i full fart.

Dette er smårester av papp som jeg kledde med møsterpapir på den ene siden og bazzil på den andre. Litt pynt og et hull i et hjørne med litt bånd og vips!

Disse to glansbildene fant jeg i ei eske og synte det var for galt at de bare ble liggende. For hvem kommer til å bruke de til noe om 20år? Nei, man må bruke det man har. Godt å få brukt pyntenålene jeg har liggende også...

lørdag 6. februar 2010

ÅNEI! Eller, jippi?

Som følger av bloggen kreativ ideside får man sannelig mange bra tips... Som at stemplene fra Wiff of Joy koster en slikk og to bugg om man bestiller de fra hjemmesiden deres. I tillegg koster porto ca 8,-! DÅN!!! Så måtte jo bare inn og bestille meg tre stempler selvsagt. Denne musa har jeg ønsket meg leeenge så gleder meg til å få den i hus. 

Disse to syns jeg passet så fint til konfirmasjon og det er jo ikke lenge til det er tid for slikt igjen.

mandag 1. februar 2010

Promarkersutfordring

Renate har en utfordring i bloggen sin som går ut på å lage et kort med stempeltrykk som er farelagt med promarkers. Ettersom jeg fikk 10 nye tusjer i posten her om dagen måtte jeg bare kaste meg på denne. Kast deg på du også!!!

Fargene jeg har brukt på kortet er følgende:

Ansikt: Blush og Pastel Pink
Håret: Sandstone, Caramel og Warm Gray 3
Kjolen: Blossom og Rose Pink
Skoene: Warm Gray 1 og 3
Blomstene: Rose Pink, Demin Blue og Tulip Yellow 
Rundt motivet har jeg lagt en liten skygge med Ice Grey 1