tirsdag 27. november 2012

Kunne ønske jeg viste...

Hvert år dukker de samme tankene opp, og hvert år får jeg aldri gjort noe med det før jula og nyttår er forbi. Mye fordi jeg aldri finner ut HVORDAN jeg kan gjøre noe. Ikke før avisene slår opp overskriftene utpå nyåret finner jeg ut hvordan jeg kunne gjort noe.

I Norge har vi mange fattige. Foreldre som ikke kan gi barna sine det de ønsker seg til jul. Det å vite at det sitter barn på julaften som knapt får gaver fordi deres forelder/foreldre har havnet i en økonomisk situasjon de sliter med å komme seg ut av gjør vondt. Jeg kunne så inderlig ønske at jeg viste om EN slik familie. Det å kunne kjøpe den barbiedukka jenta på 8 år ønsker seg eller bilen som gutten på 5 år så lenge har drømt om hadde vært en enorm gave for meg. Det å hjelpe den mammaen eller pappaen å få det glade ansiktet bare et barn på julekvelden kan gi... Jeg vil så gjerne gi en mamma eller en pappa den gleden å kunne gi SITT barn det de aller mest ønsker seg. Alle barn fortjener å kose seg i jula og ikke få foreldrenes bekymringer over skuldrene. Men HVORDAN?

Det at fattigdom er så tabubelagt gjør nok at man ikke aner hvem som er rammet av det. For alt man vet er det foreldrene du snakker med på lekeplassen eller dama i kassa på nærbutikken. De finnes over alt, men bruker alle kreftene på å skjule hvilke utfordringer de har i hverdagen.

torsdag 22. november 2012

Når klesbretting blir moro!

Det var kanskje å dra det LITT langt, men det å brette laken har alltid vært min store skrekk. På en måte min egen versjon av lakenskrekk... MEN, så kom jeg over denne videoen på youtube, og det funker!!! Bare   prøv, jeg lover at du får det til. Tar utrolig mye mindre plass enn hva det gjør når det er rullet sammen som en ball...


onsdag 21. november 2012

Julegavetips eller kalendergavetips!

Mørke høstkvelder fører ofte til strikking i stede for alt man egentlig burde gjort... I det siste har jeg produsert litt pannebånd, og om noen skulle få lyst til å bestille er det bare å si ifra. Disse er geniale til jenter med langt hår da de er helt smale bak og brede og gode foran. Kan selvsagt bestilles i forskjellige farger. Skal legge ut bilde av fargene om kort tid.

Kr 75,- pr stk.

Selveste Silje Nordnes i P3Morgen har fått seg et pannebånd :D 

Send gjerne mail eller ta kontakt på facebook. stine.westmoen(ætt)outlook.com

mandag 5. november 2012

Ukemeny uke 45

Ny uke har alt startet. Jeg var så heldig at jeg ble syk på søndag. Føltes som influensa, men gikk over til i dag heldigvis. Sånn helt etter boka burde jeg nok holdt senga i dag også, men det orket jeg rett og slett ikke. Men selv om man er syk må familien ha mat, så her kommer vår plan for denne uka.

Mandag: Tacosalat
Tirsdag: Jeg skal på middag med jobben, men mannen og ungene skal ha spagetti i orange saus.
Onsdag: Kyllingkjøttboller i fløtesaus med hjemmelaget potetmos

Torsdag: Bollefrikase
Fredag: Mannens hjemmelagde pizza
Søndag: Reinsdyrsteik

Gleder meg bare sånn passe til helga... Himmel og hav for en fest for ganen det skal bli!