søndag 17. april 2011

Blomsterpotte

Her om dagen kom svigermor på besøk med en avlegger i ei glasspotte. Denne er jo egentlig veldig fin, men problemet var jo at selve blomsten sto i ei brun plastkrukke. Etter litt tenking kom jeg på at jeg kunne sy et trekk til potta!Som sagt, så gjort. Hadde noen rester igjen etter at jeg sydde nytt trekk til stolen jeg har arvet etter min farfar.Boka (som dere kan lese om her) er om min farfars bror Ottar Helge Johannessen som er en kjent kunstner. Han er også min fadder og har betydd mye for meg gjennom oppveksten. I stua har jeg tre bilder han har laget. Dere skal få se disse ved en senere anledning.Stolen på dette bildet har jeg altså arvet etter min farfar. Den var tidligere trefarget med grønne puter. Skal lage et innlegg om den når jeg får sydd trekket ferdig. Nå ligger det bare brettet rundt den ene puta...

Syskrinet under bordet er også fra familien. Pappa fant det hos farmor og farfar en gang for lenge siden, så vi pusset, lakket og satte på nye knotter. Er utrolig greit å ha, samtidig som det har en affeksjonsverdi for meg.
Ja, slik ble potta. Brillene er også etter min farfar.

Hva syns dere?
Lyst til å kopiere ideen? Da blir jeg glad om du linker til innlegget mitt samt skriver en kommentar så jeg kan se hvordan DIN ble.

8 kommentarer:

 1. Den ble kjempe fin. veldig lurt :D

  SvarSlett
 2. Så kreativ du er. Jeg er også glad i sånne arvede møbler og ting, har endel selv. Fin blogg!

  SvarSlett
 3. Dette ble stilig! Takk for tips :D

  SvarSlett
 4. Kreativt og tøft! Så flink du er :)

  SvarSlett
 5. Oi, dette ble jo veldig flott da!
  Knallkult!

  SvarSlett
 6. Så lurt å sy trekk til pottene, og det ble kjempefint :)

  SvarSlett
 7. Så kreativt og så så fint det ble. Kjempelurt:)

  SvarSlett
 8. Dette var en veldig herlig blogg med masse inspirasjon.
  Trekk til potten var jo både stilig og kult!!

  SvarSlett