torsdag 10. juni 2010

Litt syprosjekter

I det siste har det blitt lite scrapping og mer sying for min del. Men deilig å ha to hobbyer så man kan bytte litt.

Først vil jeg vise ei veske jeg egentlig er veldig godt fornøyd med. Mønsteret har jeg laget selv etter å ha tittet litt på ei min kusine hadde. Grunnen til at jeg sydde denne er at jeg skal sy et par slike for to søte kusiner, men følte jeg måtte testet litt først.

Stoffet er kjøpt hos stoff og stil. Mangler knappen som skal være til pynt nederst på fliken der, samt at det skal være en magnetlås. Dette er kjøpt inn, men ligger oppi veska...

Ikke den peneste modellen, men men. Får unnskylde meg med at jeg er gravid i 29. uke her.

Inni veska laget jeg en liten lomme til å ha mobilen i. Veldig greit å slippe å lete gjennom ALT som ligger i bunnen for å finne den.

Måtte jo selvsagt sy meg et kleenex-etui som matcher veska. Har også sydd et par andre og er kommer bilde av ett av de i alle fall.


Til slutt har jeg sydd en bleiepose til ei venninne som venter gutt. Har heldigvis flere av de så håper ikke hun skjønner hvem det er...

Putta oppi noen utrolig søte små bleier. Rart å tenke på at poden har vært så liten gitt! Gleder meg masse til å hilse på prinsen!

5 kommentarer:

 1. Alt du kan,altså:) Og så mye tøffe ting det går an å lage.Bleiepose og kleenex etui...aldri om jeg hadde kommet på noe slikt:D
  Og stilig var det også:)
  Utrolig søt bie du har pyntet det ene etuiet med:)

  SvarSlett
 2. Så innmari flink du har blitt til å sy - det er vel ikke så lenge siden den du "tok det" opp igjen om jeg ikke husker feil. Likte stoffet i veska veldig godt og den bia på bleieetuiet var virkelig prikken over i'en.

  SvarSlett
 3. Så fin denne var da. Lurt! Jeg får litt løst til å sy nå når jeg ser alt det flotte som du har laget :)

  SvarSlett
 4. Hei Stine!!

  Hvordan går det i Lyngdal???

  Så kreativ du er for tiden, på flere hobbyer på en gang! Flink du er! Og så fint det blir!!! :)

  SvarSlett