mandag 25. april 2011

Lavkarbobrød

I dag har jeg bakt brød av typen lavkarbo. Ble UTROLIG godt! Oppskriften er fra God Morgen Norge på TV2.


4 egg
1 boks seterrømme (kan byttes med creme fraiche)
3ss god olivenolje eller smeltet smør
1ts bakepulver
50g linfrø
50g solsikkekjerne
75g havremel
25g gresskarkjerne (hadde ikke dette, så tok 25g ekstra med linfrø)
1ss fiberhusk


Pisk egg, rør inn rømmen og oljen. Ha så alle de andre ingrediensene i, og rør godt. Bruk bakepapir i brødform og hell røren i.


Stekes på 180 grader i 55 min nederst i ovnen. Avkjøl da det er litt vanskelig å kutte når det er varmt. Oppbevares i kjøleskap eller fryses i skiver.


Jeg hadde snøfrisk og spekeskinke på. HELT nydelig!!!

BON APETIT!

3 kommentarer:

  1. Så her er du;) Så deilig det så ut...
    Du trives i huset ser jeg. Kjempe koslig dere har fått det.
    Ha ei flotters uke:)

    SvarSlett
  2. Så knallgodt ut! Tid for lunch kjenner jeg... :)

    SvarSlett
  3. Så flink du er! Det der så godt ut!

    SvarSlett