søndag 29. mai 2011

Badet

Da er det på tide å vise dere badet vårt. Syns størrelsen er helt passe, verken for stort eller for lite. Store skap til oppbevaring av alt man trenger, inkludert skittentøysjakt. Den befinner seg i skapet til høyre. Er rett og slett bare hull i bunnen av skapet og her går det en tube ned til høyskapet på vaskerommet.


Innredningen er fra Kvik i Kristiansand. Vi diskuterer enda om vi skal ha håndtak på skapene eller ikke... Er ikke lett å bestemme seg for alt her i verden.

Helt siden vi kjøpte vår første leilighet sammen i 2005 har vi hatt håndkledeholder på gulvet. Men denne har jo bare to armer og nå som vi er fire ble det litt vanskelig å få plass til alle. Fant denne geniale løsningen på ♥IKEA♥. Den passer PERFEKT! Skal sette forbokstaven på alle sammen på enden slik at alle husker hvem som har hvilket, men det sier seg jo egentlig selv. Minst nederst, så nest minst osv osv...

Wallstickeren på dusjen får du kjøpt hos meg om du ønsker☺. Kommer i pakker med to som er ganske like.Ettersom det er et stykke fra doen og bort til veggen beholder vi dorullholderen som står på gulvet selv om jeg vil ha mest mulig bort derfra. Bildet som henger på veggen er storebror i huset som river ut dorullen tilbake i 2008. ♥DIGGER♥ bildet, og ikke minst gliset hans! Det måtte bare opp på veggen. Har et par bilder til som skal opp her, men ikke fått kjøpt ramme enda så det får vente litt.

Det som er veldig greit er at det egentlig er et veldig nøytralt bad, men med farger på håndklær og annet interiør blir det et helt nytt bad. Så fort gjort å "pusse opp".

2 kommentarer: