fredag 7. mai 2010

KjøkkenEtter ett år med tenking, tegning, prøving og feiling fikk jeg plutselig et bilde i hodet av hvordan jeg ønsker å ha kjøkkenet. Tegnet grovtegning og leverte til Norema Kjøkken i Kristiansand. Fikk tegningene på mail i dag og det er VELDIG likt på det jeg har tenkt. 


Det eneste jeg kan pirke på er at det skapet til venstre for vasken må bytte plass med det til høyre. Ellers blir det lite benkeplass til venstre for vasken.

På øya har vi skuffer på begge sider, noe som gjør at vi får en GOD del ekstra oppbevaring. Men man kan da aldri få nok skuffer og skap på et kjøkken?

Jeg vil jo helst ha innebygget kjøleskap, men mannen vil ha dobbelt med isbitmaskin igjen... Kjenner ikke noe savn til det nå, men men. NOE må han jo få bestemme.

Hva ville du gjort annerledes? Mottar gjerne tips!

8 kommentarer:

 1. Det var et kjempe fint kjøkken :D
  Det er stort og åpent og har mengder med lagringsplass til alt mulig rart:D

  Studerer interørdesign og innredning av kjøkken akkurat nå:D

  SvarSlett
 2. Kjempestilig! :)Jeg har ikke peil på hverken tenking eller tegning, bare prøving og feiling:D Du er flink, jeg er imponert! =)

  SvarSlett
 3. innebygs kjøleskap, jeg ville heller hatt et kjølerom en kjøleskap, vi har innebygd kjøleskap og vi angrer... så neste gang vi skal bytte kjøkken blir det kjølerom, men jeg elsket dette kjøkkenet rent og masse lagring plass, og gode løsninger:)

  SvarSlett
 4. Hilde, er det noe jeg IKKE vil ha så er det kjøleskap. Vi har vanlig innebygget kjøleskap nå og trenger absolutt ikke mer plass. Skal ha ekstra kjøleskap i kjelleren så det holder lenge. For mye mat ender bare opp i søppelbøtta uansett!

  SvarSlett
 5. Jeg likte kjøkkenet veldig godt jeg!
  Men, hadde jeg tegnet, ville jeg byttet plass på kjøleskap og høyskapene. Det for å slippe stekeos mot vinduet. Kokeplatene ville jeg satt på enden der stolene står, og så ville jeg dratt skuffene helt ut under kokeplatene. PÅ innsiden, mot det som da evt blir kjøleskapet, ville jeg hatt fulluttrekksskuffer og så hatt åpen plass under på motsatt side, slik at stolene kan stå der.
  Det her ble mye greier, men håper du forsto? Hvis ikke kan jeg forsøke å tegne for deg. :)
  Hehe..
  Vi holder forresten også på å bygge hus, du kan se tegningene på http://villajohnstad.blogspot.com

  Pia

  SvarSlett
 6. Må forresten si at jeg har tenkt tanken om å ha kjøleskap og høyskap/søyler med steikeovn og det ved siden av hverandre, og kokeplatene rett overfor, slik at det er lett å få tak i ting fra kjøleskapet, eller redde stumpene fra det som står for lenge i steikeovnen. :P

  SvarSlett
 7. grunnen til jeg ikke liker vårt innebygde kjøleskap er at det er ikke for lite men liker det bare ikke... og grunnen til jeg vil ha kjølerom er at jeg syntest det er greit og kunne ha litt plass vi har stortsett alle selskaper her hjemme. og da blir vårt for lite,
  og jeg har ikke plass til et extra kjøleskap da må jeg ha det i garasjen og det blir tungvint her.. men vi er alle forskjellige:) men syntest kjøkkenet var aldeles nydeligt

  SvarSlett
 8. Ville hatt vask under vindu, samlet høyskapene på en vegg og kun hatt skuffer under benkeplate (skuffer er genialt).

  SvarSlett