En deilig og enkel rett som kan stå i kjøleskapet og nytes dag etter dag.
Du trenger:
Pastaskruer
Brokkoli
Rødløk
Spekeskinke i terninger (kjøpes på Rema 1000)
Kylling
Creme Fraishe
Pesto
Festaost
Slik gjør du:
Stek kyllingen og ha på "kyllingkrydder" samtidig som du steker spekeskinka og setter denne også til avkjøling. Kok pasta og bland inn ca et halvt glass pesto etter at vannet er tømt av. La denne også avkjøle seg. Kutt brokkoli i små buketter og rødløk i terninger.
Bland ca 1 beger creme fraishe og resten av pestoen i en stor bolle. Ha i resten av ingrediensene utenom festaposten. Smak til med salt og pepper og ha gjerne i mer pesto om ønskelig. Bland sammen og strø fetaosten på toppen. Server gjerne med sweet chilli-saus.
Andre ting jeg kan se for meg at kan være godt i salaten er:
Rosiner
Mais
Nøtter
Du trenger:
Pastaskruer
Brokkoli
Rødløk
Spekeskinke i terninger (kjøpes på Rema 1000)
Kylling
Creme Fraishe
Pesto
Festaost
Slik gjør du:
Stek kyllingen og ha på "kyllingkrydder" samtidig som du steker spekeskinka og setter denne også til avkjøling. Kok pasta og bland inn ca et halvt glass pesto etter at vannet er tømt av. La denne også avkjøle seg. Kutt brokkoli i små buketter og rødløk i terninger.
Bland ca 1 beger creme fraishe og resten av pestoen i en stor bolle. Ha i resten av ingrediensene utenom festaposten. Smak til med salt og pepper og ha gjerne i mer pesto om ønskelig. Bland sammen og strø fetaosten på toppen. Server gjerne med sweet chilli-saus.
Andre ting jeg kan se for meg at kan være godt i salaten er:
Rosiner
Mais
Nøtter
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar