søndag 12. februar 2012

Re-design; Fra skjørt til bukse

Så var jeg påan igjen! Var innom Fretex på fredag og kjøpte en pose full av klær som skal syes om. Greit å ikke bruke noe dyrt noe før man vet om man får det til slik man har tenkt. I tillegg var det posesalg, så fikk med meg en god pose for 200,- Mye av tøyet var helt nytt med lappen på i tillegg... Og hva er vel bedre enn å finne et skjørt i str 50 i kult stoff fra Hennes og Mauritz?

Det passer heldigvis ikke til meg, så det ble klippet opp og gjort om til denne buksa.


Litt for stor enda, men den skal jo passe til sommeren, så det går nok bra.


Brukte ribb fra Stoff og stil, noe jeg IKKE liker. Denne er elendig i kvaliteten i forhold til den man får på den lokale systua, men jeg var tom for kvalitet, så da ble det dette. For vente, nei det kan jeg ikke når jeg har begynt på noe.

Oppskriften er også denne gangen fra boka Sikksakk. Den er hel super å lære seg triks fra. Den forklarer på en måte så enkel at selv mannen kunne fått til å sy! Den tar ikke utgangspunkt i at du kan noen ting som helst og forklarer alt step by step bak i boka i tillegg til å forklare godt i hver oppskrift. Det er utrolig mye fint man kan lage av gamle klær til voksne, og ALT i boka er til barn. Du finner alt fra dåpskjole til veske, bamser og masse fine klær. ANBEFALER!1 kommentar:

  1. Kjempetøff, digger sånne daffebukser;D Og veldig greit å sy om.
    Kjenner meg igjen i det å måtte vente, har heller ikke tid til det så da får det heller bli som det blir;)
    Liker siden din og dine ideer godt så følger deg gjerne videre:)

    Ha en finfin søndag!

    SvarSlett