søndag 29. mars 2009

Himmels stortreffDa har jeg endelig våknet etter mange timers søvn. Dagen i går var helt komplett! Startet med en rolig morgen i tomt hus, ble hentet av Grethe (min søte svigerinne) rundt kl 11 og dro til byen. En liten shoppingrunde før vi inntok kjelleren hos Hobbyhimmelen rundt kl 12. Dette skulle vise seg å bli en morsom og produktiv dag.

Vi var noen av de føste som rigget seg til, men etterhvert kom det folk strømmende både fra øst (Tønsberg) og vest (Flekkefjord). På det meste tror jeg vi var over 20stk! For en fantasik gjeng! Timene gikk jeg og jeg fikk laget 11 LO'er, ett kort og et pengetre. Ikke galt egentlig når man tenker på hvor mye vi skravlet og fjaste.

Rundt kl 24 var vi rundt 7stk (inkl Jørn Ivar og mannen til Renate) som satt igjen. Humøret var fortsatt stigende, noe vi konkluderte med at kom fra syra i limet, så Jørn Ivar bestemte seg for å ta inn flere syrefrie produkter. Vi lo, lo litt til og enda litt til. Satt med et bilde av en kamerat som jeg har hatt lyst til å gjøre noe med lenge, men har ikke funnet på noe. Spurte Catalina om hun hadde en overskrift, men det ble egentlig ganske stille før hun plumtet ut med gullkornet "for livets glade gutter går solen aldri ned". Det sa bare PANG! Det passet perfekt og resultatet ble slik.

Et bilde jeg tok av dattera til min kusine. Hun er bare helt nydelig! Gøy å endelig få scrappet dette bildet som jeg har hatt liggende så lenge.

Bilde av min kusine som giftet seg i august 2008. Var fotograf.

Enda et bilde fra bryllupet.

Bilder samboeren min og jeg tok av hunden til en kamerat. Utrolig herlig dyr!

Denne LO'en ble laget etter en utfordring vi fikk. Oppgaven gikk i å bruke fargene gul og orange samt en skisse. Dette er noen gamle bilder fra en sommerferie i Tyskland i 1991.

7 kommentarer:

 1. Konge!!!!! :D

  Ja,vi hadde det morro ja! Og jeg tror mannen min også koste seg! Også likte jeg å ha ham i nærheten! jeg liker alltid det når jeg scrapper! :)

  SvarSlett
 2. Det høres ut som dere hadde det ALTFOR morsomt på treff! Håper dere kommer på treff i Skien med lattern også ;)

  SvarSlett
 3. Enig med Salte!! Det er knallgøy på treffene i Skien også! :) Så der kunne vi fått det moro med vår lille overtrøtte humor.... :)

  SvarSlett
 4. Tror vi hadde hatt deg gøy uansett hvor vi hadde vært egentlig...

  SvarSlett
 5. For noen herlige LOer, så enkle med bilde i fokus, kjempelekre!

  SvarSlett
 6. hei og hå...tusen takk selv for et fantastisk treff, det er i alle fall ingen tvil om at vi hadde det artig...og LO'en din, den er jo bare smell-flott!!! Slik som resten av LO'ene dine også er da...men jeg har en klar favoritt blandt alle du fikk laga på treffet da..hihi.... så da antar og håper jeg det er "mandal-neste i slutten av mai"...klabert!!!...ha ei fin fin helg

  SvarSlett
 7. her var der mange flotte LOèr :)likte spes godt "livet glade.....:) flotte bilder og fine farger på LOène dine.
  klem ifra inger synnøve

  SvarSlett