torsdag 6. mai 2010

Reisverk!

Endelig har de begynt på huset. Må si jeg var ganske lei av å bare se grus og mur på tomta så nå var det godt å få opp litt plank!

Vi var ute en tur i går og kikket. Da var det kun plankene oppå ringmuren som var på plass. Håvard måtte selvsagt en tur på lekeplassen og der møtte vi Matilde og Hanna som bor på toppen av bakken. Matilde er bare en måned eldre enn Håvard så de to skal nok få det gøy sammen etterhvert.

Kjørte ut en kjapp tur i dag også for å titte og NÅ skjer det ting! Veggene til ganga, soverommet vårt, badet, garderoberommet, Jens sitt studio, teknisk rom og WC var oppe. Dette ser veldig bra ut!

Det gjenstår enda vegger til vaskerom, gjesterom og garasjene, men tipper dette står klart i morra.Var utrolig gøy å kunne gå inn i rommene og faktisk føle at det kan bli et hus ut av det.

3 kommentarer:

 1. Så gøy :-) Ja det er liksom noe annet når de begynner på selve byggingen :-) Så de hadde fått opp litt ja når jeg kjørte opp på tomten i dag :-)

  SvarSlett
 2. Ja, tror det blir deilig. Dere har også garasjen i huset ?? Hmmm er ikke helt sikker på hvor stort det er, tror garasjen er 67 kvadratmeter, men er usikker på huset...hehe har liksom ikke fått med meg absolutt alt, men tror det blir stort nok. Har store planer om litt vaske hjelp ;-)

  SvarSlett
 3. Hehe ja skjønner godt at du må holde styr på alt. Er det 4/4 han går?? Tenker det er spennende for han når han er ute, huset er vel nesten tett når han kommer hjem igjen (han reiste akkuratt??)

  Ja felles vaske hjelp var en super ide :-) Men kipt ja å ha ei som ikke er flink, har hatt noen tidligere jeg ikke har vært fornøyd med. Vi får jakte og si fra vist vi finner noen :-)

  SvarSlett