fredag 11. juni 2010

To dåpskort

Fikk spørsmål om å lage to dåpskort til et tvillingpar, et til gutt og et til jente. Ellers helt frie tøyler. Valgte å lage to like kort, men med forskjellige farger. Ganske så fornøyd med resultatet.

Først kortet til jenta. Har brukt ark fra Maja Design, bazzil, dies fra spellbinder, både rundt motivet og den til å tre bånd gjennom. Stempel er fra ei plate tror jeg... Blomster fra wildorchidcrafts. Bånd fra den lokale sysjappa. Alle kanter er svertet med sort stempelpute.

Inni har jeg brukt spellbinder til å trykke ut formene på venstre side, hjertedies fra QK og hjørnedies fra QK. Stempelet er fra ei plate jeg en gang kjøpte hos Hobbyhimmelen. Ellers er alle kantene svertet med sort stempelpute.

Detaljbilde av blomstene på fremsiden.

Så kortet til gutten. Har brukt det samme som på jentekortet. Syns mønsterarket passet fint til begge kjønn.

Tusen takk for oppdraget Cathrine!

10 kommentarer:

 1. Nydelige kort,begge to:) koselig stempeltrykk du har brukt, og jeg likte veldig godt hvordan det var pyntet inni:)

  SvarSlett
 2. Tusen takk. Lurer veldig på hvor dette stempelet er fra for det har jeg veldig lyst på. Er et trykk jeg har fått byttet til meg en gang... Om noen vet, så hyl ut!

  SvarSlett
 3. Disse var nydelige! Dette arket er virkelig flott og passer godt både til gutt og jente. Jeg tror stempelet er fra Kort og Godt, mener det var det jeg sto og siklet på i en butikk en gang, og har siden angret på at jeg ikke kjøpte det!
  Klem

  SvarSlett
 4. Nydelige dåpskort:) Det stemplet er aldeles nydelig, ja, og jeg lurer også på om det ikke er Kort&Godt som har det. Titta på det for ikke så lenge siden.

  SvarSlett
 5. Flotte kort, så ulikt det kom frem mønsterarket bare pga forskjellig farge på kartongen;)

  SvarSlett
 6. Nyydelige kort du har laget... :o)  Men lurer på en ting..De fine og flotte hjertene du har, hvor har du kjøpt de? (regner vel med at det er til utstansing:oP)

  SvarSlett
 7. Tusen takk alle sammen. Har lett gjennom kort og godt sin nettbutikk men fant det ikke der... Får lete en gang jeg skal til Stavanger eller noe slikt tror jeg.

  SvarSlett
 8. Nydelige kort som jeg gleder meg til å gi bort ;)
  Skal ikke se bort i fra at det kommer flere bestillinger fra meg :)

  SvarSlett
 9. Nydelig kort og fine farger:))
  Ha en kreativ uke

  SvarSlett