I går hadde vi deilig kalkunbryst med poteter, saus, grønnsaker og selvsagt fruktsalat. Jeg har tidligere kjøpt, men fant ut at det var veldig mye bedre å lage den selv. Tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere. Denne kan selvsagt lages etter eget ønske, men min er veldig enkel.
Til 5 personer trenger du:
1 boks kremfløte
1/2 boks rømme
1 1/2 grønt eple
3 halve hermetiske fersken
ca 200g blå druer uten stener
Skrell og kutt eplene i små biter, det samme med fersken. Kutt druene i to og hell alt i en bolle.
Pisk kremen sammen med 2 ss melis. Bland sammen rømmen og kremen med en slikkepott før du blander dette sammen med frukten. Ikke sikkert du trenger hele blandingen med rømme/kremfløte, men der må du nesten prøve deg frem. Er egentlig en smaksak.
Håper det smaker! Ha gjerne i ananas, litt lime og andre ting du liker å ha i. Kun fantasien setter grenser.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar