torsdag 18. april 2013

DUPLO *buzzador*

I går kom det pakke i posten fra buzzador! Denne gangen var det ungene som fikk noe å teste, nemlig pakke med DUPLO fra LEGO! Absolutt ikke feil etter ungenes mening. Pakken ble åpnet etter barnehagen, men selv etter 8 timers lek var gleden stor da de så hva de fikk.

Pakke til snuppa som er 2år og 8 måneder.
Mamma tryller frem gave! Og det på en helt vanlig torsdag. Lykke lykke!

SE PAPPA! 

Her skal det bygges!
 Lillesøster fikk ikke ha denne pakken alene. Tror nesten poden på 5 og et halvt år syntes det var enda mer stas! Etter at lillesøster hadde lagt seg ble han sittende å bygge med klossene. Lage nye konstruksjoner, ta bilde med mobilen min for så å bygge noe nytt. Bildene kommer på instagram i løpet av kvelden. @swestmoen heter jeg der om du vil se. 

Storebrors byggverk. 
Bananene på toppen fulgte ikke med i pakken, men bjørnen måtte ha noe mat...

Har du også lyst til å motta produkter for å teste? Trykk HER for å registrere deg. Det er ingen reklame via mail eller noe mas, bare moro og gratis produkter! Du velger selv om du vil være med i kampanjene eller ikke. 

2 kommentarer:

 1. Hei! Lenge siden jeg har vært innom deg.
  Flotte bilder av stuen under her.
  Håper alt er fint med deg.
  Ha en nydelig onsdag.
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Hei, jeg søkte på Ottar Helge Johannessen og kom til denne bloggen :) Jeg har veldig lyst til å kjøpe et av hans bilder, vet du hvor jeg evt. kan henvende meg? Mvh Une

  SvarSlett