søndag 3. januar 2010

Resultat fra scrappebesøk

Endelig noe nytt fra meg! Har vært veldig stille her en tid, men nå er jeg tilbake. Hadde besøk av min svigerinne Grethe i går og fikk scrappen en LO som jeg har hatt planer om i over ett år. Det er av Håvard og en av hans oldefedre.


Hadde også bestilling på en post-it blokk. Kjøpte bind-it-all for noen måneder siden og den er jo bare SÅ genial å bruke til disse blokkene. Mamma syns det er så greit å gi disse i gaver til venninner og slikt. Så da må jeg bare produsere.

Hadde også scrappebesøk av Mette i romjula. Resultatene fra den kvelden kommer etterhvert.

12 kommentarer:

 1. Så fint bilde du har scrappet av Håvard og oldefar,heldige gutt som har flere oldefedre:) Og det var et nyydelig ark du hadde brukt...eller har du stemplet selv? Veldig flott uansett:)
  Koselig post-it blokk:)

  SvarSlett
 2. Takk for det Anne Marie! Arket er ferdig, så det enste jeg trengte å gjøre var å sette på bilde og overskrift. Det er vel dette som kalles hurtigscrapping. Hehehe. Men syns faktisk resultatet ble veldig bra selv etter så lite jobb.

  SvarSlett
 3. Herlig LO, likte godt at svirlen gikk litt over bildet;)
  Flott denne post-it boka også, lur ide;))

  SvarSlett
 4. Det er et flott ark som bakgrunn på lo'en din. Og det gjør seg med små detaljer som å kutte rundt swirlen. Resultatet ble knallflott! Og bildet kommer til sin rett.

  Post it bok altså, de gule mappene? Tenkte jeg skulle kjøpe div småbøker som er linjert for å bruke i slike småbøker. Boka di var utrolig søt. :D

  SvarSlett
 5. Tusen takk begge to. Kari, ja det er de gule stygge blokkene som ligger og slenge over alt. Vet det finnes noen litt større med linjer som jeg tenkte å kjøpe. Disse ser litt bedre ut føler jeg...

  SvarSlett
 6. Så koselig LO du har laget! Flott ark og fine farger.. Fin detalj at du har skjært ut litt av svirlen.

  Jeg er ikke så glad i Bind it all'en min, så flott med litt inspirasjon slik at den kanskje kommer ordentlig i bruk snart..

  Godt nyttår!

  SvarSlett
 7. Bind it all har uante muligheter! Bare å sette den på pulten og ta den i bruk!

  SvarSlett
 8. Så koselig LO du har scrappet, og postitbøker er en genial presang, og din var jo skikkelig skjønn. Elsker min rosa:)

  SvarSlett
 9. nydelig lo og album.


  ha en super helg

  klem

  SvarSlett
 10. Flott lo,og helledussen for en liten søtnos:))
  ha en fin helg

  SvarSlett
 11. Hei igjen..

  Det er en liten hilsen til alle i blogg gruppa i bloggen min.

  Håper du har en fin helg! :o)

  SvarSlett
 12. så koselig med det bildet da, kjempefint minne=)

  SvarSlett