tirsdag 27. mars 2012

Meeen, enkli så vil æ det mamma!

Verdens beste barnehage, Eplehagen familiebarnehage, har begynt å forberede ungene på at det snart er påske. "Jesus døde på korset, men han var inni magen til mammaen litt først" har min glade 4 år gamle gutt fortalt meg. Og det er jo sant, på et vis... Eller en sabla god historie om ikke annet.


Tida i barnehagen består også i å lage masse fin påskepynt, og i går hadde han med seg hjem blant annet en grønn kylling i papp, et plastegg pyntet med serviett og karse i glass. Den lukta gir virkelig påskestemning♥


Vel hjemme spurte poden om ikke vi kunne pynte til påske. Han hadde jo laget pynt og jeg hadde tydeligvis fortalt at vi hadde noe pynt på loftet vi skulle finne frem. Jeg mente at det kanskje var litt tidlig å pynte, så svaret ble (som så alt for ofte) at vi kan gjøre det en annen dag. Svaret kom raskt: Meeeen, enkli så vil æ gjør det i dag mamma. Forsøkte igjen at det var noen dager til påske, men han tok absolutt ikke det svaret seriøst og forsøkte igjen; Meeeen enkli så vil æ det mamma. 

Dette dådyrblikket funker til tider på denne mora, så opp på loftet med oss. heldigvis har jeg ståkontroll på hva som er hvor på loftet så det tok ca 15 sekunder å hente den.

De små eggene falt virkelig i smak, og heldigvis hadde vi et par greiner med trollhassel som svigermor kom med for en stund siden. Storebror har gjort ALT selv, men bitte litt hjelp fra lillesøster. Ble det ikke fint???


Men den fineste tingen av alle må være dette fantastiske kunstverket av en kylling han hadde med seg hjem fra barnehagen. Den har fått hedersplass i stua og lyser mot oss hver morgen. Man blir jo bare glad av slik kunst!

Takk for at dere gjør barna så utrolig glade og kreative! Dere er en fantastisk gjeng som jobber i Eplehagen♥

6 kommentarer:

 1. Så flott det ble med de søte eggene på trollhasselen.
  Kyllingen han har lagd er fantastisk, herlig med barnelagd pynt.

  Fin kveld til deg!
  - AC

  SvarSlett
 2. Så fint det ble pyntet :-)
  Og kyllingen er jo bare megakul :D

  SvarSlett
 3. <3 og. Jeg forstår at mammahjertet smelter, .... Nå får dere kost dere ekstra lenge med pyntet :)

  SvarSlett
 4. Nydelig på "treet":)
  Og bildet var herlig, herlig ♥
  Beste som finnes er barnelaget påskepynt!!
  Har en hel eske full her og, med masse fint som er laget opp igjennom årene:)
  Vi har blant annet maaaange påsekeegg som er malt fra 1998 - 2010, da var det stopp, de gadd ikke mer, hehe:)

  Ha en fin fin kveld:)

  SvarSlett
 5. Så herlig!

  Eeeegentilg vil eg også pynte nå ti hi.
  Men venter litt.

  Miraklem.

  SvarSlett