tirsdag 29. mai 2012

Grille grille grille...

Samvittigheten ovenfor bloggen er heller dårlig for tida. Beklager alle søte lesere, men i ca 10 dager har vi bodd ute. Været her i sør har vært helt utrolig, noe som har resultert i mye jobbing. Hva vi har fått gjort skal dere snart få se.

Ukemeny har vi byttet ut med en lang rekke grill-middager, men nå ser det ut til at vi får temperaturer rundt 15 grader (brrrr) så nå blir det vanlig middag igjen i tillegg til blogging. Håper noen av dere lesere fortsatt henger med...

Ha en nydelig tirsdag alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Venter tålmodig vi vettu:)
  Det har vært mange stille blogger i finværet, sånn er det her i landet, når vi først får sommer må vi nyyyyte ♥ Vet aldri når den kommer igjen:)

  Høres ut som dere har kosa dere, vi har og grillet og nesten bodd ute:)

  Ha en fin fin kveld:)

  SvarSlett
  Svar
  1. SV: Takk for at du venter, du er vel skjønn.

   Slett
 2. hei,hei.
  har gått mye i grilling og utesysler hos oss også,så da blir det liten tid til blogging. men det får vi ta igjen:) jeg har begynt å jobbe hos celise faktisk. bare vært der to dager, men virker veldig ok. så nå jobber jeg litt der,og litt på kafeen. variert,kan man jo si;)

  SvarSlett
  Svar
  1. SV: Så genialt da! Mye fint i den butikken. Kanskje jeg kan finne kjole til bryllupsfesten der... Finner deg kanskje der en dag? Eller på kafeen. Koselig med blide ansikter i butikkene♥

   Slett