mandag 23. juli 2012

Nyhet!

Enda en gave fra bryllupsfesten har blitt testet ut. Eller, faktisk tre gaver! Vinglass, vannglass og vinlufter.


Vannglass fra Hadeland
Vinglass fra Riedel


Vinlufter fra Menu
Er strålende fornøyd med alt sammen♥
Denne friperioden til mannen har vi ikke kost oss en eneste lørdag, så vi tok like godt en i dag med rødvin og pizza. Absolutt ikke feil på en grå og trist mandag som dette. Håper alle får ei strålende uke!

7 kommentarer:

 1. Så fint:)
  Jeg har i grunnen bestemt meg for å drikke mer vin,så har øvd meg litt,hihi,men det smaker fremdeles ikke noe særlig godt;)
  Har ikke peiling på vin,men gikk for et par flasker hvitvin som en begynnelse,hehe,studerte tegnene og kjøpte en som skulle passe sammen med mat,og en som jeg forstod kunne passe alene. Da jeg kom hjem hadde jeg selvfølgelig glemt hvilken som passet til hva;P
  Tror nok at vin uansett er best med tilbehør,så jeg får vel planlegge litt bedre til neste øving;)

  SvarSlett
  Svar
  1. SV: Hehe. Lærte tidlig å drikke rødvin. Hvitvin er jeg mer kresen på. Liker ikke søte viner, men til bryllupsfesten hadde vi en med sykkel på, den var kjempegod! Annbefales!!! Bare si du skal ha den med sykkel på :D

   Rødvin er veldig godt til pizza syns jeg. Spanske viner er min favoritt. Se etter den med ei lita sort okse av plast som henger på. Den kan jeg drikke mens jeg ser på tv... Farlige greier. Lykke til med vinen uansett!

   Slett
  2. Spansk vin,altså,med okse på:)Skal klare å huske det,tror jeg:) Takk for tips,skylder på deg hvis jeg skulle komme til å bli drikkfeldig;D

   Slett
 2. Så deilig. Det er viktig å kose seg litt, spes med så fine glass du har fått.så flott plass du bor på. Tenkte på deg når vi var i badeland. Vi har en gammel går i Lyngdal ved austad. Pappa vokste opp der. Så jeg var masse i Lyngdal som barn. I skrivende stund er jeg også i Lyngdal på ei hytte i nakkestad. Er vennepar av oss som har hytte der med sjøen. Er du oppvokst i Lyngdal ?

  SvarSlett
  Svar
  1. SV: Jeg er vokst opp i Lyngdal ja. Bodde her til jeg ble 18, flyttet til Kristiansand for så å flytte tilbake etter nesten 10 år der med en liten pause i Mandal.

   Austad er en nydelig plass! Kos dere masse på hytteturen.

   Slett
 3. Hei:)
  Tusen takk for så koselig kommentar inne hos meg:)jepp mannen min er fra Lyngdal og spurte om han visste kin du er men det visste han ikkje,for du er oppvokst i Lyngdal og bor der forstod eg:)mannen min er bror til han som driver bakeriet Walters Eftf :)så me leve godt på bakervarer når vi er der nede,hihi blir nesten lei:))
  Lyngdal er ein fin plass:)
  Wallstickers er ikkje så vanskelig å sette opp men må passe på at det ikkje krøller seg og så har underlaget litt å sei,men det kommer samla på et ark,elsker walkstickers eg:))

  Ønske deg ein fin fin kveld videre:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Rødvin så innmari godt ut altså ;-)
  Og jeg husker også veldig godt. Jeg husker barne-TV og slikt som ingen av mine jevnaldrende husker. Klær og sånn er heller ikke noe problem ;-) Mamma skulle organisere alle bildene våre i album før hun døde, og måtte stadig spørre om hjelp for å få det i riktig rekkefølge i albumene. Bare ved å se på klærne jeg hadde på meg, husket jeg når bildene var tatt ;-) Kjekt med god husk da, selv om mannen kanskje ikke alltid mener det samme, hihi :-)
  Fin onsdag videre til deg!

  SvarSlett