fredag 26. oktober 2012

SKUFFA.NL

Onsdag reiste jeg til Amsterdam for å møte min kjære og for å tilbringe et par dager samme helt uten unger. Etter fem år var det på tide å være borte fra ungene to netter på rad... MEN, det var absolutt ikke mannen eller ungene som skuffet meg, men en båttur til alt for mye penger. Omtale kommer i morra sammen med bilder og link til hva dere IKKE skal bruke penger på i Amsterdam. Men til tross for elendig opplevelse har han opptjent en god slant med USKADOS♥

Ellers ble det mye vandring i byen for å se på alt det rare som rører seg der nede. Butikkene har litt annet innhold enn hva vi er vant med her hjemme... Ellers koste vi oss bare, uten å tenke på bleier, når ungene måtte legge seg, at de snart måtte ha mat og at de måtte aktiviseres. Noen timer BARE med oss to. HELT NYDELIG var det.

Er dere flinke til å ta fri og bare være kjærester?

Til slutt, tusen tusen takk til kjære svigerinne og svoger som passet de to nydelige små ♥

PS: Snart 70.000 sidevisninger! DETTE må jo feires♥

3 kommentarer:

 1. Så kjekt å få litt alenetid uten unger, til tross for en negativ båttur :) Sist vi reiste alene på "tur", var når vi skulle på føden for å få vår yngste datter. Hun er nå 18 mnd ;)

  SvarSlett
 2. Ååå, nydelig bilde! Vi fikk ikke tid til noen båttur sist vi var i Amsterdam, men tenkte ta det igjen neste gang. Gleder meg derfor til omtale=)

  SvarSlett
 3. Høres deilig ut med kjærestetid, vi gjør det altfor sjeldent.
  Når vi har hatt barnefri har det alltid vært en fest eller noe som vi skal på.
  Vi har vel i grunn snakket om at vi vil ta en tur ut og spise og på kino i over ett år nå, må vel se å få det til snart :p

  Kjedelig at båtturen skuffa da...:/

  Ha en fin lørdag :)

  SvarSlett