I går, men storebror spiste kveldsmat laget vi en ukemeny som i teorien skal gjøre at vi slipper å handle før etter påske. Et brød er det mulig vi må av sted for å kjøpe, men middagen er planlagt og deilig er det! Her kommer vår plan frem til 1. april.
Torsdag: Taco
Fredag: Storebror skal i bursdag, og jeg skal kose meg med reker i kveld så lillesøster får risgrøt.
Lørdag: Lasagne med hvitløksbaguetter, ris og salat.
Søndag: Svinekjøtt i brun saus
Mandag: Kylling, ris og salat
Tirsdag: Spagetti i orange saus
Onsdag: Fiskeboller i hvit saus med blomkål og broccoli.
Torsdag: Påsketur med egg, pølser og alt som hører til.
Fredag: Pølser og ovnsbakte poteter
Lørdag: Hjemmelagde burgere og ovnsbakte poteter
Søndag: Svinesteik
Mandag: Spagetti med kjøttsaus
Tipper det blir middag hos svigers i løpet av påska, og mamma har snakket om komper så kanskje klarer vi oss enda lengre uten middagshandling.
Håper dere fikk noen tips til det evige middagsmaset. Andre som lager ukemeny? Har holdt på med dette i godt over ett år nå og kunne ikke tenke meg et liv uten. Planlegging gjør livet enklere!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar