På tide å dele denne oppskriften som flere har spurt etter.
Du trenger:
Laks eller kyllingfilet
Grønnsaker (sopp, løk, papirka, sukkererter, purre, vårløk o.l.)
Smør til steking
Matfløte/kremfløte (kremfløte gir fyldigere saus mens matfløten er et sunnere alternativ)
Stek grønnsakene som skal stekes først. I dette tilfellet var det sopp og løk. Når dette har stekt heller du over fløte og lar det stå på svak varme mens du koker pasta etter anvisning samt steker laks/kylling. Krydre etter ønske. Siden vi hadde chillipasta som er ganske sterk hadde jeg ikke så mye krydder på. Til vanlig pasta liker jeg å ha i litt chilli og urtesalt men kyllingkrydder er også godt.
Når pastaen har 1 minutt igjen av koketiden har du i paprika og sukkerertene så slipper du at disse blir slappe og fargeløse. Når pastaen er kokt tømmer du av vannet og har så pastaen over i stekepanna. Rør rundt og legg opp på tallerken. Legg så laksen eller kyllingen på toppen og pynt med vårløk eller purre.
Du trenger:
Laks eller kyllingfilet
Grønnsaker (sopp, løk, papirka, sukkererter, purre, vårløk o.l.)
Smør til steking
Matfløte/kremfløte (kremfløte gir fyldigere saus mens matfløten er et sunnere alternativ)
Når det gjelder mengde fløte må du bare prøve deg frem. Start med 1 dl men blir det for lite eller koker bort heller du bare på mer.
Pasta etter ønske (her ble det chillipasta fra Olsens hage)Stek grønnsakene som skal stekes først. I dette tilfellet var det sopp og løk. Når dette har stekt heller du over fløte og lar det stå på svak varme mens du koker pasta etter anvisning samt steker laks/kylling. Krydre etter ønske. Siden vi hadde chillipasta som er ganske sterk hadde jeg ikke så mye krydder på. Til vanlig pasta liker jeg å ha i litt chilli og urtesalt men kyllingkrydder er også godt.
Når pastaen har 1 minutt igjen av koketiden har du i paprika og sukkerertene så slipper du at disse blir slappe og fargeløse. Når pastaen er kokt tømmer du av vannet og har så pastaen over i stekepanna. Rør rundt og legg opp på tallerken. Legg så laksen eller kyllingen på toppen og pynt med vårløk eller purre.
Håper det faller i smak.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar