tirsdag 3. mai 2011

Strikkeprosjekt

Man må alltid ha nok prosjekter på gans å man ikke kjeder seg... Som om det noen gang kommer til å bli et problem. Men ikke så lett å stikke i garasjen og male seint på kvelden mens ungene sover, så nå er det strikkepinnene som er i sving igjen. Jobber med ei lue til ei frøken som hadde bursdag i april, for hun ønsket seg ei rosa lue. Saken er den at det skal være litt striper i også, nå er veldig usikker på hvilken farge jeg skal ta.Hvilken farge ville du brukt til striper? Strikker i det rosa garnet oppe til høyre.

3 kommentarer:

 1. Skal du ha striper over hele? Synes den grønne bakerst der så litt sprek ut, eller den lyse blå helt fremst. Det kan også være kult med litt rødt innimellom, ellers er hvitt alltid noe som passer. Spørs om du skal ha striper i en eller flere farger. Om en farge tror jeg den grønne, for den la jeg merke til først. Lykke til!

  SvarSlett
 2. .....og nå så jeg den brune, den er fin!

  SvarSlett
 3. Heisann! hAr forsøkt å få tak i deg på BV men pm'ene mine fungerer ikke :) Kan du ikke sende meg en mail på maichen.hansen@gmail.com er du søt ? :)
  Gjeler sommerfuglene :)

  SvarSlett