mandag 26. desember 2011

Årets juletre

Årets juletre ble et skikkelig disney-tre. Ikke så høyt, men veldig kraftig ellers. Storebror i huset som fikk plukke det ut, og han var MEGET bestemt på at DETTE treet skulle vi ha! Og slik ble det selvsagt når han velger et SÅ fint tre. 


I år ble det pyntet 4. søndag i advent. Egentlig pleier jeg å vente til bitte lille julaften, men i år ville jeg ha det opp litt før. Heldigvis i grunn, for ellers hadde det vel aldri kommet inn i stua ettersom vi har hatt omgangssyka i 10 laaaange dager. Men i DAG kan vi endelig si at ALLE fire er friske og raske. 


Juletreet vårt er ikke av typen "dette er inn og koster masse penger". Tvert imot, her handler det om minner. Denne fuglen fikk jeg av mine besteforeldre for mange mange år siden. Helt siden da har den sittet i toppen av treet mitt og passet på stua hele jula. For meg betyr denne jul!


Denne vakre, fargerike kula lagde eldstemann til meg og mannen til jul i 2008, hans første jul i barnehage. Den har vært med oss på 3 adresser og blir nok å henge på juletreet i mange mange år til.


Denne kula digger jeg! Fikk den i fjor til jul av min niese. Hun hadde laget den selv og minner meg om henne hver gang jeg ser den. Nå er den bare to år gammel, men blir nok en tradisjon etterhvert.


Til slutt må jeg vise dere disse gamle kongletroll-nissene. Min far hadde mange kreative øyeblikk tidligere og heldigvis fikk jeg være med! Vi lagde mange av disse ett år, noe jeg sannelig tror jeg må gjøre med mine også når de blir litt større. Veldig enkelt og moro for ungene å lage. Om mamma var så glad for å ha disse over hele huset er uvisst... Vi laget også en uro som hang over ovnen i stua husker jeg, men denne forsvant vel på uforklarlig vis...

Ja, det var vårt juletre. Om andre digger det er ikke det som betyr noe så lenge det skaper julestemning i vår stue. Håper dere andre også har et juletre som betyr noe for DERE!

2 kommentarer:

  1. Det synes jeg også er så koselig på juletrær, gamle minner <3
    Vi har kun en kvist i år, men ellers har vi alt mulig av julepynt på. Hjemmelaget og gammelt og med masse farger ;)

    SvarSlett
  2. ja, det har jeg! Og det skal jeg vise en dag med det første:)

    SvarSlett