søndag 10. juni 2012

Besluttningsvegring...

Det er liten tvil om at jeg lider av besluttningsvegring.... Det å bestemme seg for hvor ting skulle være mens vi bygde hus tok sin tid, for ikke å snakke om det å bestille ny sofa! Liker ikke å ta avgjørelser jeg ikke blir fornøyd med, for det fører jo bare til ergrelse og penger ut av vinduet.

Det var nå tid for å finne antrekk til bryllupsfesten vi skal ha i juli. IKKE lett! Kikket gjennom det som var av sider på nettet, men størrelser er ikke lett når man ikke er en str 34... Vi har ikke så mange butikker her som selger fine kjoler, trodde jeg! Ved en tilfeldighet gikk jeg innom Celise, og der hang den! Kjolen med DIGER K♥

Mer får dere ikke se før festen...

Prøvde den og likte den veldig godt, men... Var den helt meg? Helt slik jeg hadde tenkt og slik andre tenkte at WOW? Klarte selvsagt ikke bestemme meg, så jeg hang den av til dagen etter og tilkalte min kjære forlover og svigerinne for å være med dagen etter. Hun var absolutt ikke i tvil, så kjolen ble med hjem.

Mens jeg prøvde kjolen første gangen var vi alle (meg og de to på jobb) enige om at det så litt rart ut uten sko, så hun fant frem et par med hæler i str 38 og håpte at jeg fikk føttene nedi. Puttet føttene nedi og smeltet i knærne. Det var som å gå med tøfler!!! 

Merke: BY KRIS

Jeg har tidligere hatt sko med hæler, men de er ufattelig vonde å gå på. Hver gang jeg tar de på tenker jeg "ALDRI et bryllup til i disse skoene!", pakker de ned i eska igjen og finner de frem neste gang det er bryllup på gang. Men nå, nå blir det andre boller. 


Nå kan jeg danse hele natta! I tillegg er disse kjempefine til dongeribukser. Gleder meg til å ta de i bruk.

Skulle tro jeg var sponset, men det er jeg altså ikke. Bare veldig veldig glad! Anbefaler virkelig dette merket når det gjelder sko!!! Fant den også på nett HER Jeg bruker str 38 i disse og er en 37/38 med litt bred fot til vanlig.

2 kommentarer:

  1. så bra at du ble fornøyd! du så virkelig kjempefin ut,så nå kan festen bare begynne;) *Line*

    SvarSlett
    Svar
    1. Er superfornøyd! Den henger i ganga så jeg ser på den hver dag♥

      Slett