onsdag 8. juni 2011

Når alt man har er pølser... (middagstips)

Enkelte dager står jeg og kikker inn i kjøleskapet uten å ANE hva som befinner seg der, ei heller hva vi skal spise til middag. I dag var en slik dag. Eneste vi hadde var noen pølser fra vi grillet for et par dager siden. Men mat må man ha, så da var det bare å sette i gang. Ble egentlig ganske så godt så tenkte å dele oppskriften med dere. Men ingen fare, dette går nok aldri over til å bli en matblogg!


Kutt pølser i biter og stek i panna sammen med sopp, da dette bruker like lang tid på å steke. Har du pølser som er ferdig grillet fra i går venter du bare litt med å ha disse oppi. En utrolig grei måte å bruke opp rester på.

Når dette er nesten ferdig legger du oppi squash og paprika elle hva du måtte ha i kjøleskapet. Passer også med bønnespirer, sukkererter eller hva du enn måtte like. La det surre noen få min før du heller over matfløte og krydder etter ønsker. Jeg brukte basilikum og persille fra egen hage.

La det stå til fløten er tykk og god. SPIS!

Kan også serveres med hvitløksbaguetter (♥ELSKER♥) og/eller fersk pasta. Det gjør man som man vil, men i dag ble det uten noe tilbehør. Dette er jo ganske så lavkarbo så passer nok for mange!

♥Et lite tips til slutt; ha ALLTID matfløte i kjøleskapet. Denne har LANG holdbarhet og går aldri ut på dato her. Med det i hus kan du lage MYE god mat ut fra det du har for hånd. ♥

Da gjenstår det bare å si bon appétit!

1 kommentar:

  1. Mm, dette så lettvint og godt ut. Må prøves en dag!

    Klem Siri

    SvarSlett