fredag 10. juni 2011

Spiseplassen

På tide å vise dere spiseplassen vår på kjøkkenet. Mangler fortsatt taklamper, men de kommer plutselig... Er litt jobb, for vi må flytte takpunktet og lage to nye. Men men. Ingen problem, for det er spotter på resten av kjøkkenet.


Bildet tatt fra stua. Veldig glad mannen insisterte på å ha dør mellom rommene!


Slik ser altså spiseplassen vår ut. Har så utrolig lyst til å male det, men usikker på om jeg noen gang kommer til å bli ferdig om jeg setter i gang... Har to tripp-trapp stoler som skal males mørke grå også. Stolene skal ha nytt trekk og bordet MÅ vi gjøre noe med for plata er så utrolig stygg. Kjøpte dette da vi var ferdige med å pusse opp kjøkkenet på Strai så det har vært med oss litt rundt.


Kjøpte meg peoner i dag. ♥ELSKER♥ de blomstene. Hadde en i hagen der vi bodde før, men orket ikke jobben med å spa den opp for vi ante jo ikke hvor vi skulle ha den på den nye tomta. Rammen dere ser i bakgrunnen har jeg fått av svigermor for en liten stund siden.


♥GOD LANGHELG♥

1 kommentar:

 1. Hei hei, og takk for gratulasjoner både med seieren til Brann og med overstått eksamen=)

  Er det skyvedører du har? Synes det er helt genialt egentlig - man kan velge om man vil ha dørene åpen eller lukket, og det tar overhodet ingen plass! Vanlige dører er jo teit i forhold:p

  Jeg fant noen peoner i hagen til hun jeg leier hos, og tok inn ett par. Men de har tydeligvis lang utsprettingstid, for de er fremdeles like lukket som de som fremdeles står ute. Venter i spenning, og håper de ikke blir ødelagt før de spretter ut. Er så enig med deg - de er nydelige!!

  Ønsker deg en god langhelg!
  Klem fra Christine

  SvarSlett