lørdag 9. april 2011

Inngangspartiet

I dag har meg og poden hatt en kreativ morgen. Været gjør nok sitt til at det bobler over i hodet mitt. Skulle bare hatt ferdig hobbyrommet og ei hel uke alene så jeg kunne fått gjort alt jeg tenker på. Men men. Det får vi ta når vi blir gamle.

På tide med et bilde av inngangspartiet vårt.


Har laget noe med hønsenetting, men det kommer etterhvert når jeg får hengt det opp og pyntet ferdig. Restene av hønsenettingen ble selvsagt ikke kastet, så vi satte oss ned for å lage noe av det. Printet ut et hjerte som vi brukte som mal. Surret blomstertråd for å feste delene sammen og poden tredde på perler. Fyllet hentet vi ute på den lille fjellknausen vår.Ved første øyekast er nok ikke dette det aller peneste folk har sett, men for meg er dette noe vi har laget sammen og betyr mer enn verdien i penger og hva andre syns.God helg alle sammen!

5 kommentarer:

 1. For et flott inngangsparti dere har - akkurat etter min smak. Neste uke skal vi få en betongsåle utenfor inngangsdøren, og derfor lurer jeg på hvordan dere har behandlet betongen (for det er betong?)? Er den kun pusset?

  God helg til deg og dine!
  Klem fra Christine

  SvarSlett
 2. Takk for tilbakemeldingen! Jeg har også hørt at betong blir glatt på vinteren, men jeg vet ikke om fliser blir så mye mindre glatt. Men fint er det! :D

  SvarSlett
 3. Syns hjertet ble utrolig stilig, og ikke minst, UNIKT!

  SvarSlett
 4. For et flott hjerte! Nå fikk jeg lyst til å lage et sånt med en gang! (Til tross for kuling og regn og veldig høygravid :P ) Tror jeg må se om jeg får til et sånt prosjekt i morgen!

  SvarSlett
 5. Det var kjempe flott!! Der var det plutselig kommet et nytt "må gjøre" prosjekt på listen min :)

  SvarSlett