fredag 29. april 2011

Litt mange prosjekter på gang nå...

Ja, nå har jeg litt mange prosjekter på gang så det skal bli godt å få mannen hjem så jeg kan få tid til å fullføre noen av de. I går kjøpte jeg disse to "pallene" for 100,- pr stk. På lokket er det tidenes værste stoff, og under stoffet er det HØY! Tipper disse er litt gamle...

I går kveld fikk jeg medling av svigermor som hadde funnet ei tallerkenhylle som jeg har ønsket meg så lenge. Gleder meg til å svinge kosten på denne.Har begynt på en stol som trenger litt mer maling, to bord som ikke er ferdig samt ei settekasse jeg skal finne på noe sprell med.Ute har jeg også et prosjekt på gang. Lå igjen litt kledning fra huset, så det har jeg en plan med.Her er min beste venn til dette prosjektet. Er VELDIG glad for at jeg har en mann som er glad i godt verktøy, for det er som kjent halve jobben.


Spent på om jeg noen gang blir ferdig med alt dette... Kom et godt stykke med det nye prosjektet i dag. Rart at det skal være så mye gøyere å begynne med nye ting før andre er ferdige.


Andre som har mange baller i lufta for tida???

5 kommentarer:

 1. Fy så heldig du er som har fått tak i en tallerkenhylle. En sånn vil jeg også ha! Ser ut som du har nok å gjøre,ja. Skal bli spennende å se de ferdige resultatene. Har forresten gjort som du sa, og satt inn et bilde av tunikaen med meg inni, så nå kan du gå på min blogg og se et fælt bilde av meg.(he-he)
  http://minestrikkerierogtutlerier-sidsel.blogspot.com/2011/04/tunika.html#comments

  SvarSlett
 2. Skjønner godt du er glad for tallerkenhylla,ja, hvor fikk svigermor tak i den, for de selges vel kanskje ikke i butikkene? Jeg håper jeg kan få tak i en med knagger under, for da kan jeg henge litt dill-dall der, også står det et gammelt bord under der igjen.

  SvarSlett
 3. Reaultatene av disse prosjektene gleder jeg meg til allerede =)

  SvarSlett
 4. Spennende prosjekter du har ja, gleder meg til å se resultatene :D
  Har lagt deg til i blogglista mi :D

  SvarSlett
 5. Godt å ha noe å gjøre :) Jeg har også en del prosjekter på gang -og liker det! Gøy å starte på noe nytt, men også deilig å bli ferdig. Blir spennende å se resultatet :)
  Hyggelig at du ville bli med på min give away!
  klem fra Hedda

  SvarSlett