torsdag 6. oktober 2011

Klokke for barna som ikke kan klokka

Dette har virkelig vært redningen her i huset ettersom storebror er VELDIG glad i å stå opp tidlig. Kjøpte denne klokka til han for et par år siden og den har virkelig vært god som gull! Her stiller man selv inn når det er morgen.


Her er det morgen kl 07:10 og da lyser bildet med en våken kanin som går tur i sola. Når klokka blir 19:30 bytter den og kaninen som sover lyser. På denne måten vet storebror når han kan stå opp og når han fortsatt må ligge i senga. 

Bestilte den selv fra en nettside i Norge, men den finnes nå også på ebay. Søk da etter kids sleep classic. For at det skal lønne seg er det viktig å holde seg under 200,- NOK (uten porto). I det du kjøper et produkt som koster 201,- må du betale MVA av HELE beløpet, INKLUDERT porto. Det du i tilfelle må tenke på her er at strømforsyninga mest sannsynlig ikke passer i Norge og at dette da må kjøpes eksternt.

I Norge kan den blant annet kjøpes hos www.alexi.no

1 kommentar:

  1. Ikke sikkert at det er nok med en overgang da strømforsyningen sannsynligvis kun støtter 110volt. Portoen mener jeg også er med i grunnlaget for momsberegning.

    SvarSlett