onsdag 31. august 2011

Bruk stemmeretten!

Det nærmer seg valgdagen med stormskritt, og her i Lyngdal rir vi på en høyrebølge. Takk og pris for det! MEN, det hjelper ikke at alle svarer Høyre på meningsmålingen om man ikke bruker stemmeretten og faktisk VELGER høyre. Så løp til urnene (i Lyngdals tilfelle rådhuset eller biblioteket) og STEM!


Lånt med tillatelse fra Ingunn Foss

Lyngdal har de siste fire årene blitt styrt med jernhånd av Ingunn Foss. Disse fire årene har Lyngdal vokst, både i antall innbyggere og andre måter. Byen fremstår som et godt sted å bli født i, vokse opp i, leve og bli gammel i. Men ting kan alltid bli bedre, noe jeg tror ordføreren er rett person til å utføre.

Vil du ha en ordfører som takler motgang like bra som medgang? Ja da er det kun en kandidat som gjør dette. De fleste politikere er veldig glade i medgang, men med en gang det butter imot ser man en helt annen person tre frem fra masken. Men i mine øyne gjelder ikke dette Ingunn. Bare se på skolesaken, det gikk ikke slik hun ønsket, men med hevet hode og mot av stål prøver hun å finne den beste løsningen for innbyggerne ut fra hva hun har å jobbe med, altså to skoler. Det har ikke vært et eneste negativt ord å høre fra høyresiden, kun hvilke muligheter vi nå har.

Men det er ikke bare dette som gjør Ingunn til den beste ordførerkandidaten. Det å ha en ordfører som er så folkelig som Ingunn tror jeg knapt man finner i Norges land! Et godt eksempel på det er det hun postet på facebook dagen før minnemarkeringen etter Utøyaofret Syvert Knudsen skulle holdes. Sitat: "Skal delta på minnestunden for Syvert Knudsen i Vanse idag kl. 18.00. Hvis det er noen som vil kjøre med meg har jeg plass til 4 stk."

Lurer du på hva du får om du stemmer høyre? Ta en titt HER.

Så, uansett hva du stemmer, STEM! Og husk det, at om du IKKE stemmer har du ingen rett til å komme med utsagn om hva du ikke er fornøyd med i kommunen du bor i. For det er faktisk DITT VALG!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar