tirsdag 30. august 2011

Kompeopplæring

I dag kommer min snille mamma på besøk for å lære meg å lage GODE komper. Blir spennende! Mannen elsker komper og har mast om dette i mange år, så i dag skal jeg altså lære meg det. Potetene er ferdig skrelt, så nå er det bare å vente på eksperten :) Oppskrift kommer selvsagt seinere.

Hva pleier dere å ha i kompene? Her blir det trimmings.

2 kommentarer:

  1. Jeg kan ikke komme noen kompetips til deg, for har faktisk aldri smakt det. Selv om jeg har bodd 17år på Sørlandet :)

    Ang X/52, så plundra jeg også litt. Bruksanvisninga var litt mangelfull, men fant ut av det til slutt :) Prøv å bli med denne uka da, bare spør, så får du hjelp :)

    SvarSlett
  2. Så deilig!!
    Her i Bergen kaller vi det raspeballer, og har vel i utgangspunktet ikke noe inni de. Men stekt bacon oppå hører med!

    Andre navn er komle, og komle med dott (da er det noe kjøtt inni).

    Visst du vil lage enkle raspeballer kan du bruke potetmos istedenfor poteter. Det smaker faktisk veldig godt!!

    Lykke til i kveld - kose deg masse med mammaen din=)

    Klemmer fra Christine

    SvarSlett