lørdag 21. april 2012

BANG!

I hele fjor hadde vi problemer med fugler som fløy i vinduene og døde. Ble de liggende litt for lenge kom skjærene og spise litt mens restene ble liggende igjen. Ikke veldig greit med små barn i hus... Selv ugler har vi hatt i vinduet, som jeg skrev om HER.

Vi har nå bodd i huset i over ett år og håpet mitt var at dette problemet var over, men der tok jeg feil. For ei uke siden hadde jeg besøk av ei venninne og mens vi satt på kjøkkenet kom det et lite smell. Så fuglen traff, men heldigvis med god vinkel så den kom seg videre.

Men i dag... Sto ved vasken, en meter fra vinduet da jeg så noe digert komme flyvende, det SMALT, fjær fløy og vinger over alt. 


Til alt hell kom den seg bort til ett tre og satt der i svima. Hodet falt litt bakover til tider og jeg så jo selvsagt for meg at den skulle falle i bakken og dø.


Men etter ca 10 minutter begynte den å kvikne til litt igjen. Blåste seg opp og kikket litt rundt. 


Og til slutt fløy den av sted. Håper den husker at det står et hus her nå...

10 kommentarer:

 1. Ikke særlig dyrevennlig hus dere har skaffet dere!!;)

  SvarSlett
  Svar
  1. SV: Uff nei du kan få sagt det... Fargen går jo også i ett med naturen. Håper det gir seg snart.

   Slett
 2. Huff! Jeg ville kjøpt sånne fulgesiluttklistremerker til å ha på vinduene. De hindrer fuglene i å fly på dem. Bestemor har sånne på en STOR glassveranda/vinerstue med mange store vindu fra gulv til tak. Hun har på en fugl på ca annenhvert vindu, og det stopper fuglene i massevis. kan blant annet kjøpes her; http://www.mamut.net/controls/shop/shops/12/3/default.asp?wwwalias=zooplanet&gid=40

  SvarSlett
  Svar
  1. SV: Takk for tipset, men disse klistermerkene var jo DIGRE! Har ikke lyst til å ha slike på kjøkkenet og i stua... Får se om jeg kommer på noe bedre snart.

   Slett
 3. Uffa, har hatt ett par på altandøren og på gjerdet mot sjøen som er av glass.. Ja de er spiselig, man velger selv hvilke farge og sort og de blir sprayet med perlemorspray =)

  SvarSlett
  Svar
  1. SV: Her var det nesten en til dagen en periode i fjor sommer...

   Slett
 4. Stakkars...får håpe at hakkespetten har lært leksa si til neste gang... Hadde eit par fuglar som krasja i vindauga dei første åra - men etter det har det ikkje skjedd igjen - heldigvis :)))

  Ha ei fin helg vidare!

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. SV: Kanskje vi får gi de et år til da...

   Slett
 5. Stakkars <3

  SV; Ja når jeg marinerer spiser jeg skinnet.. :) men ikke ellers ;)
  Jeg kjøper Amandine poteter. Tar på olje, en god del, Maldone salt og inn i ovnen i ca en time :) Snadder <3

  SvarSlett
  Svar
  1. SV: Samme måte som vi pleier, bare jeg kutter potetene i fire og har på timian. Det må du teste. Himmelsk♥

   Slett