lørdag 7. april 2012

Påskeegg som varer

For ca 20 år siden (må bare innse at jeg ikke er 19 år lengre) fikk jeg dette fine påskeegget av min kjære mamma. 
Hvert år har jeg puttet godteri oppi og tenkt at det er påskeharen som syns jeg har vært snill i år også. Storebror i huset har fått låne det et par år, men nå som vi har to tenkte jeg det var på tide å kjøpe nye. Disse i papir varer jo bare en påske før de ryker i søpla, så ville ha noen skikkelige til barna også. 

På Åhlens i Kristiansand fant jeg disse søte eggene. Hadde sett for meg en jentefarge og en guttefarge på klærne til kaninen, men slik ble det ikke. Tror ikke det har så mye å si så lenge det er påskeharen som har vært her med det...

Snart på tide å gjemme disse utenfor så barna kan dra på jakt. Påskeharen var faktisk innom her i går også, men da innomhus!!! Han hadde gjemt et egg under dyna til storebror. Han mente det var en veldig tullete hare som hadde hoppet helt opp til hans vindu, for det er jo veldig høyt... Men disse påskeharene kan få til det meste tror jeg.

Senere blir det besøk til storesøster i Farsund. Alt for lenge siden, så det blir koselig♥

Til slutt, velkommen nye følgere. Så utrolig koselig å se at tallet stiger.
I tillegg må jeg si takk til en anonym som har lagt igjen en koselig kommentar til oppskriften min på rådyrlår.

10 kommentarer:

 1. Påskeegg er en koselig tradisjon, og vi har det her også. Velse Busteliten får også sitt eget i år, selv om han bare er fem måneder. Godteri er nokså uaktuelt, men han får en liten bamse og en sånn sak til å henge på vogna si med navnet hans inngravert :-)

  Fortsatt god påske!

  SvarSlett
  Svar
  1. SV: Ikke innholdet som er viktig! Har ei kusine som kun hadde epler og gulrøtter i julekalenderen til dattera på to år :D

   Slett
 2. De var søte, gøye for ungane og fint t pynt for mor;-)
  Klem Bodil

  SvarSlett
  Svar
  1. SV: Hehe. Ja er det ikke rart at alt som er praktisk har en underliggende visjon?

   Slett
 3. Fine egg og gode minner... har forresten en påskegul sykkel stående utenfor også... Hihi

  SvarSlett
  Svar
  1. SV: Vi må snart få surret oss bort til Mandal. Men ting tar tid altså... Kanskje sende mamma eller pappa bort?

   Slett
 4. Så fine egg du har kjøpt til dine små, her har jeg fullt av papiregg, men hadde jo vært mye lurere å kjøpe et sånt egg:)
  Godt å se at huset ditt ikke alltid er like strøkent og forresten, godt å vite at det er flere av oss;)

  Ha en fortsatt finfin påske!

  SvarSlett
  Svar
  1. SV: Ja påskeeggene er jeg veldig fornøyd med og vet at jeg slipper å stresse etter det neste år. I tillegg går de ikke i stykker så det er deilig. Med mindre de går i gulvet da... Men vi har papir også til utflukter, for jeg drasser ikke disse med ut i skogen. Får være måte på liksom.

   Slett