fredag 20. april 2012

Nye smaker

I går var jeg i Mandal sammen med min skjønne svigerinne. Spiste på Hr. Redaktør! og rakk innom Olivias hus før butikkene stengte. Skal du til Mandal er dette to av de mange stedene du bare MÅ besøke. Maten på Hr. Redaktør! er fantastisk, og kanskje spesielt den hjemmelagde burgeren. 

Olivias hus er drømmebutikken for damer med sans for interiør og kaffe/te. Det siste var mitt mål i går, og ett minutt på stengetid kom jeg løpende inn og lurte på om de skulle stenge. Smilende søte damer kikket på klokka og sa "Neida, du har fortsatt et helt minutt igjen". Søteste! Fikk med meg ut to poser med te og begge er allerede testet. 

Den jeg likte aller best, og som jeg garantert kommer til å kjøpe igjen var "Victorias te". Dette er en sort te med en spennende, eksotisk og frisk smak. Elsker den! Den andre jeg kjøpte var "Bestemors frukthage" som inneholder blant annet nype, eple, ananas og bringebær. En rød te som var veldig god, men ikke helt favoritten.

Onsdag var jeg i Kristiansand sammen med naboen. Innom Ålhéns som vanlig... At jeg aldri lærer. Kjøpte tre store tekopper og en tesil. Så nå er det bare å komme på tebesøk!

Vi var også innom favorittbruktbutikken min i Søgne som jeg tidligere har skrevet om HER og HER. Fant ENDELIG dessert-skålene jeg har lett etter så lenge. Lykke lykke. Bilde av disse kommer når jeg har laget noe oppi de. 

I dag er det foreldresamtale i barnehagen, så må vel snart komme meg ut av godstolen og starte dagen. God helg alle sammen, og VELKOMMEN til min nye følger! Er helt overveldet over at tallet snart viser 90 søte mennesker som vil følge meg. "You make my day♥"

4 kommentarer:

 1. Skal si du har fått shoppa litt;-)
  Har selv smakt den hamburgeren, mmmm.... Olivias hus åpner visst på Slottsquartalet, gøy!!
  Go' fredag!!
  Klem Bodil

  SvarSlett
  Svar
  1. SV: Ja det er mat å drømme seg tilbake til. Så bra at Olivias hus trekker østover også. Hadde vel helst sett at de trakk vestover, men nå er jeg ofte i Mandal så det går bra. Skal dele godene med dere heller :D

   Slett
 2. SV: Det tok ikke lang tid for vår del nei ;) men måtte ikke søke hos kommunen da. Holdt å ta det opp med styret :)

  SvarSlett
 3. ooops. De bestemor har er ikke så store, sjekk i flere butikker. De er litt anderledes også, finere på en måte. Så det er faktisk ganske fint med dem i vinduet.

  Boka er kjempelett å få tak i, sett den i de fleste bokhandler. og på de fleste bibliotek også, men ofte utlånt.

  SvarSlett