onsdag 18. april 2012

PRISSJOKK!!!

For en liten stund siden var meg og ungene rundt og handlet. Lillemor begynte å bli litt sulten så tenkte det var greit å kjøpte en fruktmos fra Ellas til henne. Utrolig greie å spise uten noe form for søl.


Nærmeste butikk var Bunnpris, så stakk nesa inn der. Denne kjeden var vår nærbutikk da vi bodde i Kristiansand, men savner den absolutt ikke. Har ikke vært innom her siden den startet opp i Lyngdal heller, og tydeligvis med god grunn! Vel fremme ved hylla møtte dette oss:


19,- for den lille posen med fruktmos?!?!?!?! Ser jeg feil??? NEIDA! Bunnpris mener at dette produktet skal koste nesten 20,- Ble så forfjamset at vi gikk ut av butikken uten å kjøpe noe som helst.

Min vanlige butikk, Rema 1000 selger også dette produktet. Prisen her er en HELT annen.


Her koster det under en 10'er!


Hvordan i alle dager kan det være så enormt stor forskjell på et så lite produkt? Jeg har sett på Kiwi og Mega også, og der er prisen 10,-. En prisforskjell som er helt ok etter min mening. Men at BUNNPRIS skal ta over DOBBEL pris er vel litt drøyt?


Rema 1000 - Kr 9,10 
Bunnpris - Kr 18,90

En forskjell på nesten 108%

Så er det opp til hver og en av dere om dere er villig til å betale dobbel pris neste gang dere er på butikken...

7 kommentarer:

 1. Dette var jo heilt vanvittig. Rart at d kan være så stor forskjell. men produktet er gullegodt. Storesnuppa likte de kjempegodt : )

  infin onsdagskveld videre!

  SvarSlett
 2. Den är dyr här i Sverige oxå, kostar ca 15-18 kr tror jag. Alltför dyrt så Alice får vanlig banan istället för Ellas tycker hennes snåla mamma :)

  SvarSlett
  Svar
  1. SV: Men vanlig banan blir så mye kliss... 15SEK er jo 12,50 NOK så ikke helt gale priser, men fortsatt for mye ja!

   Slett
 3. Forskjellene kan være enorme til tider. Takk for infoen! :-)
  ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Heldige du som har Rema 1000 i nærheten! Her har vi kun Bunnpris og Joker, og det er utrolig mye dyrere på disse to butikkene enn f.eks Rema og Kiwi.

  SvarSlett
  Svar
  1. SV: Ja er veldig glad for at vi har Rema 1000. Men vi har det meste av matbutikker til tross for at det er en liten by. 2x Kiwi, Rema 1000, Mega, Joker, Rimi og Bunnpris. Har jeg glemt noen nå tro... Coop OBS kommer snart og da blir den andre Coop'en til prix etter hva jeg har hørt.

   Slett