Disse muffinsene er gode både varme og kalde, og fyllet kan man variere etter hva man har igjen etter middagen. Bruk både kokte gulrøtter, poteter, pølser, blomkål eller hva du måtte ønske. Disse er så enkle at selv ungene kan lage de selv. Denne oppskriften blir ca 12 muffins.
1 dl speltmel
1 dl grovbakst
2 dl hvetemel
1 ts bakepulver.
Bland dette sammen. Varier meltype etter ønske.
Ha så i følgende:
2 egg
25 g smeltet smør
3 ss olje
Piffi, paprikakrydder eller krydder etter ønske.
Rør sammen til en jevn røre. Jeg brukte bare ei sleiv, så kjøkkenmaskin er ikke nødvendig her.
Kutt så 4 grillpølser i biter og bland det i. Her kan du variere fyllet etter hva du har i kjøleskapet eller hva du har lyst på.
Legg i muffinsformer og stek de i ca 20 minutter på 220 grader.
Grunnoppskriften fant jeg i et hefte fra kiwi, men har gjort noen endringer på den.
1 dl speltmel
1 dl grovbakst
2 dl hvetemel
1 ts bakepulver.
Bland dette sammen. Varier meltype etter ønske.
Ha så i følgende:
2 egg
25 g smeltet smør
3 ss olje
Piffi, paprikakrydder eller krydder etter ønske.
Rør sammen til en jevn røre. Jeg brukte bare ei sleiv, så kjøkkenmaskin er ikke nødvendig her.
Kutt så 4 grillpølser i biter og bland det i. Her kan du variere fyllet etter hva du har i kjøleskapet eller hva du har lyst på.
Legg i muffinsformer og stek de i ca 20 minutter på 220 grader.
Grunnoppskriften fant jeg i et hefte fra kiwi, men har gjort noen endringer på den.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar