onsdag 23. november 2011

Det er i Lyngdal det skjer!

I alle fall på fredag... Selveste Nils-Ingar Aadne kommer til Lyngdal kulturhus med sitt stand up show. BLI MED! Billetter selges på kulturhuset eller på nett HER.


Nils-Ingar kommer fra en liten plass som heter Andebu og debuterte som komiker i 2003, og har i dag standup som sitt levebrød. Med et observant øye gjør han dagliglivet til et komisk vanvidd. Situasjoner du kjenner og historier du ikke kjenner blir delt med et publikum han på alle måter inkluderer i showet sitt. Latteren kommer tett når Nils-Ingar setter i gang med et overraskende myndig stemmeleie. Han har hundrevis av opptredener bak seg. Sommeren 2006 reiste han ut på to turneer - én sammen med Gaute Ormåsen i regi av Se & Hør og en klubbturnè med Sigrid Bonde Tusvik, Dag Sørås og Jonas Bergland. Han var også med på en standup-galla i Oslo Spektrum i forbindelse med John Cleeses besøk i Norge i mai 2006. Både i 2005, 2006 og 2007 gjestet han Humorgallaturnéen med Thomas Giertsen, og har gjort flere opptredener på Standupfestivalen de siste årene. Aadne vant prisen for årets gjennombrudd under Komiprisen 2011.

Fredag 25. november gjester han Lyngdal Kulturhus sammen med oppvarmer Henrik Overaa Bjørnsson. Bjørnson står blant annet bak standup-trilogien ”Til knes i pubertet”, ”Nybarbert og nesten voksen” og ”Endelig voksen”! Bjørnson Det inviteres til en aften der poengene er mange og latteren sitter løst!

2 kommentarer:

  1. Heldiggriser!
    Hehe, ja, blir innlegg i bloggen min seru. har ikke lagt ut noen sånne events i sidebaren min noen gang enda, men vurderer kaaaaanskje å begynne med det for å gjøre det litt mer oversiktlig...;)

    SvarSlett