lørdag 26. november 2011

Terningkast seks!

Gårsdagen startet ikke SUPERBRA akkurat... Feil tidspunkt på billetten gjorde at vi måtte vente en halv time før det startet, men etter to minutter fant vi ut at det var en liten "lounge" med servering så DA var jo ingen ting noe problem. Slike løsninger liker vi! Men en liten smekk på fingrene til Lyngdal Kulturhus som ikke hadde riktig tidspunkt på hjemmesiden sin...


Jeg hadde overtalt tre venninner til å bli med, så kjente at jeg hadde STORE forventninger til denne lille karen fra Andebu. Men det skulle vise seg at det IKKE var noe å bekymre seg for, for denne mannen innfridde på ALLE punkter. Vi lo alle fire så kjevene nesten var ute av ledd. 

MEN! Åpningsnummeret bommet han totalt på, noe han vel strengt tatt ikke kan klandres for selv... Saken var den at han undret seg veldig over alle disse rare skiltene (klipp fra youtube) man ser langs veien. Det første var "oljesøl". Tror alle i salen så for seg dødsulykken som var her i Lyngdal for få dager siden. På bakgrunn av dette var det kun litt smålatter i salen, men ting tok seg virkelig opp! Når ting VIRKELIG begynte å bli gøy forsvant hr Aadne og inn kom en fyr jeg neppe hadde snudd meg etter på byen, noe han virkelig brukte til sin fordel! Til å være 21 år gjorde han det veldig bra og navnet Henrik Overaa Bjørnson vil nok kunne leses i aviser i fremtiden, ingen tvil om det! 

Heldigvis dukket Nils-Ingar opp på senen igjen, og fra pausen og frem til slutten skrattlo vi så tårene spurtet! Poengene traff oss MIDT i trynet, så INGEN tvil om at dette var en perfekt aften. Lyngdalsavis hadde en utskremt reporter i trappa som fikk gjennomgå litt. I dag leser jeg at de skriver at han ikke hadde full klaff. Var vi i samme sal??? Vi fire venninnene som satt på 2. rad var i alle fall ikke i tvil om at DETTE var en FANTASTISK aften og at vi GLATT kunne tatt en kveld til med Nils-Ingar på senen. 

Takk for et supert show! Håper du og Madcon hadde det fint på Rosfjord Strandhotell ;)

2 kommentarer:

 1. Henrik Overaa Bjørnson31. juli 2012 kl. 01:58

  Hehe, ble tipset av en venninne om denne siden..! Fornærmelse og skryt i samme setning, hehe.. stas! Lenge siden, men hyggelig du hygget deg!;)

  mvh:
  Henrik Overaa Bjørnson

  SvarSlett
  Svar
  1. Himmel og hav... Vet ikke om jeg skal le eller grine! SÅ utrolig moro at du tok deg tid til å skrive en kommentar, det setter jeg stor pris på!!!

   Håper ikke du ble fornærma av det jeg skrev... Hjelpes. Er det noen nye show på gang fra den kanten snart?

   Slett