tirsdag 8. november 2011

Trenger du pose?

På tirsdag var jeg i Kristiansand og stakk nesa innom Hobbyhimmelen og Søstrene Grene. Hos førstnevnte fikk jeg med meg en del ark som var SVÆRT etterlengtet. Posen fra butikken er nesten så fin at den kunne hengt på veggen hos meg... Men ETT sted går grensen altså. Selv for meg.

Hos Søstrene Grene kjøpte jeg noen praktiske silikonmuffinsformer og et par andre småting. I kassen fikk jeg spørsmål om jeg skulle ha pose. Så rart på damen før jeg så på veggen hvor det sto at en bitte liten pose kostet 1,97!! "Nei takk" utbrøt jeg før jeg oppdaget at DET var et dumt svar... Men sagt er sagt så stappet disse tingene også i posen fra Hobbyhimmelen.


Vel ute av butikken begynte jeg å tenke litt. Folk jeg møter tror nå har jeg har STORSHOPPET hos Hobbyhimmelen, noe som FORT kan skje en vanlig dag. INGEN ser at jeg har handlet hos Søstrene Grene som er dumt for de. MEN, på den andre siden sparer de jo miljøet... Dette ble et dilemma jeg ikke klarer å bestemme meg for om jeg er for eller mot. For jeg er IKKE for å betale for reklame, samtidig som jeg er VELDIG flink til å ta med meg tøyposer når jeg handler mat. Ja faktisk så flink at jeg ikke har NOEN plastposer i hus så jeg har kjøpt rull med søppelposer på Rema 1000. Nå høres jeg sikkert ut som en skikkelig gnienper, men om man tenker seg litt rundt er det faktisk ganske mye penger som går i søpla i løpet av et år.

Så min oppfordring i dag blir; kjøp handlenett og BRUK disse! Både Kiwi og Rema 1000 har noen kjempegreie poser som selges i butikkene. De tåler MASSE, er gode å bære og i tillegg kan de brukes ørtiførti ganger.Men så var det dette med shoppingturer da. For DER tar jeg aldri med meg handlenett. Men planen er å sy en stor pose med mange små poser oppi. På den måten slipper jeg å bruke plastposer fra butikkene OG jeg får en fin veske. Bilde kommer når den en gang er ferdig, men det er jo tanken som teller... eller?

Er dere flinke til å ta med dere handlenett eller føler du det er noe gamle damer over 70 år driver med?

1 kommentar:

  1. Skulle nok vært flinkere til dette, ja, og bør nok ikke bare være for damer over 70....:) Men er enig med deg i at Hobbyhimmelens pose bare er fantastisk nydelig, og at jeg nok også har hatt tanker om å henge den opp en eller annen plass:) Men som du sier: Der går grensa for meg også:))) Fantastisk blogg du har:) klem, Synnøve

    SvarSlett