torsdag 3. november 2011

En titt hos Olsens Hage *bildeserie*

Jeg har ved flere anledninger skrevet at jeg har kjøpt ting hos Olsens Hage, så nå er det på tide å ta dere med inn i Lyngdals skattekammer! Var innom i dag og tok noen bilder, men husk at her er det ingen ting som er masseprodusert så faren for at noe forsvinner før du rekker å stikke innom er der. Men fortvil ikke, nye skatter dukker opp hele tiden!!!

 Følg gjerne på facebook eller sjekk ut hjemmesiden. Lyst til å besøke butikken? Den ligger i Agnefestveien 3 i Lyngdal og er VIRKELIG verdt et besøk!


Det første som møter meg når jeg kommer inn døra og kikker til venstre. Her er det skatter i hver en krok!

Nærbilde av veggen du ser på bildet over.Til høyre for inngangsdøra. Ser du den lilla sykkelen på gulvet der? Er den ikke kul???


Her er sykkelen. KANONKUL!


Disse stolene er håndprodusert i Lyngdal og lages av hasselgreiner. UTROLIG kule!


Finnes også i barnestørrelser. Hvilken prins eller prinsesse skulle ikke ønske seg en slik?


Mange fine glass står på ei hylle oppe under taket.


Klær finner du også her. For ikke å snakke om varme og gode tøfler i mange skjønne farger!
Her er de deilige kakaoene jeg har kost meg med i det siste. ANBEFALES♥


Diverse matoljer og annet mat-tilbehør.


En frosk som venter på å bli prins...


Stilige lysestaker laget av steiner.


Mange kule armbånd.

En gammel skuffekommode som VIRKELIG hadde gjort seg i mitt hus. *Drømmer drømmer*


Denne stolen står også HØYT på ønskelista!!! Finnes også med armelen.


Nøff nøff!
Nydelige hjerter til pynt i hjemmet. Passer perfekt nå som det snart er jul. Gamle kister er aldri feil i hjemmet. Masse oppbevaring samtidig som de kan brukes til bord eller til å ha pynt på.


Som dere sikkert skjønner er dette en drømmebutikk av de sjeldne. Bor du i nærheten eller skal til Lyngdal snart anbefaler jeg på det varmeste å ta turen innom. Slike butikker er så utrolig spennende og mye gøyere å kjøpe gaver og interiør i i forhold til kjedebutikkene som snart tar over for nisjene. Så bruk disse butikkene, for slikt vil vi virkelig beholde!

Det finnes i skrivende stund ingen nettbutikk, men lurer du på pris eller annet er det bare å ta kontakt med meg eller butikken direkte.

1 kommentar:

  1. Kjempefine bilder av en super butikk! Traff du på sy-mannen der inne idag da?;) ja,jeg syr puter for livet,hehe! men de er bare helt enkle med et stoff på framsida og konvoluttåpning,så går forholdsvis fort. Allerede ferdig med 10 stk, så da er jeg vel nesten halvveis;)

    SvarSlett