onsdag 20. juli 2011

Ja, jeg lever!

Det har vært veldig stille her den siste uken, og med god grunn. Strømmforsyninga til pc'en gikk i stykker, så jeg har sittet her og ventet i 7 lange og 7 korte (føltes slik i alle fall). Men i går kom endelig ny i posten, HALELUJA!
I mellomtiden har jeg begynt å lese bok! Utrolig hva man får tid til når man ikke har en pc som virker. Var innom biblioteket i går for storebror ville låne ei bok og der sto boka til Regine Stokke og ropte på meg.
Har ikke kommet så langt enda, men det er en veldig gripende bok. Mange lurer sikkert på hvorfor jeg vil lese en bok om en ung jente som dør, men det får en til å tenke. Tenke på hvor verdifullt livet er og hvor skjørt det er. Tror man har godt av å lese en slik bok av og til, få en vekker. Innse at hver dag i livet er en verdifull dag og at man må sette pris på de man har rundt seg mens de faktisk er der. Før man vet ordet av det er de borte.
Mange sier at de angrer på at de aldri fikk sagt hvor glad de var i personer de har mistet. Men det er ikke det at man må si det hele tiden, men heller vise det. Et smil, en klem eller en hilsen i posten sier mer enn 1000 ord. Bare det å vite at noen tenker på en kan gjøre en hverdag til en fest!
Dårlig samvittighet nå? DET trenger du absolutt ikke ha, men hva med å sende et kort til en du ikke har snakket med på lenge? Et hjemmelaget kort eller et gammelt bilde av to gode venner er UTROLIG gøy å få i posten. Tror sannelig jeg skal sette meg ned og lage et kort selv i dag...

2 kommentarer:

  1. Hehe... Venter vi lenge nok så "kåmmern" nok til slutt :)

    Regines bok har jeg ikke hørt om tidligere, men skal notere den ned. Vi trenger absolutt å bli minnet på hvor verdifullt og skjørt livet er innimellom.

    Ha en strålende dag!

    SvarSlett
  2. Og nå har jeg også registrert meg som Buzzador :) Spennende!

    SvarSlett