onsdag 20. juli 2011

Når (en) mann blir seksogseksti...

Ja da samles familien! I dag ble min kjære pappa 66 år og gjengen ble samlet på Jonas B. Gundersen i Mandal. Deilig å ha hele loftet for oss selv selv om det var NOE hett der oppe.

Hva mer kan man ønske seg? En super familie med mye latter og kjas.

På vei tilbake til Casa Johannessen klarte søstrene Johannessen selvsagt å gjøre noen kleskupp! Vi er gode til det har jeg hørt rykter om... Fikk med en ny kjole fra Floyd og en blomstrete topp fra Sorbec. Samlet pris kr 1200,- men ettersom dette var et kupp betalte jeg bare 420,- JIPPI! Skal vise dere bilder en annen dag. Anbefaler ALLE en tur innom nettsiden til Floyd for der er det MYE salg for tida!


Det er en flott gjeng med barnebarn mine foreldre har skaffet seg. En var på jobb, så han kunne ikke være med, men de seks andre koste seg masse sammen.


Foreldrene mine har besøk fra Tyskland, og snille Birgit hadde pakke til de små. Håvard var helt i ekstase da han så hva som var i pakken; en playmo-borg!!! Han droppet til og med en tur til kiosken for å kjøpe sjokolade for han måtte leke. Absolutt ikke dagligdags for denne gutten som ofrer det meste for en sjokoladebit. Vilde fikk også pakke, en søt sau man kan dra etter seg. Denne blir nok helt super duper når hun lærer seg å gå 100%. Men hun er på god vei. Reiser seg og går masse.

Håper alle andre også har hatt en super dag slik vi har!

2 kommentarer:

  1. Kjempe koselig var det :-) <3

    SvarSlett
  2. for en herlig familie:))))
    så ut som dere hadde det veldig trivlig:)

    kos og se deg og ha en liten prat, treffest etter ferien må vi:)

    SvarSlett