tirsdag 26. juli 2011

Jeg blir så stolt!

♥Stolt♥ over å være Norsk! I en slik krise som ladet vårt har opplevd, hvor en av våre egne har gått til angrep på uskyldige mennesker klarer vi å holde roen. Vi klarer å vise styrke ♥SAMMEN♥! En journalist i en tysk avis skriver noe utrolig flott om det norske folk:


«Selv i sin dypeste sorg blir ikke nordmennene hysteriske. De motsetter seg hatet. Det er fantastisk å se hvordan politikere og hele landet reagerer. De er triste til den dypeste tråden av sin sjel. De gråter med verdighet. Men ingen sverger på å ta hevn. Isteden vil de ha enda mer menneskelighet og demokrati. Det er en av de mest bemerkelsesverdige styrkene til dette lille landet»


Selv om jeg aldri har stemt, eller kommer til å stemme Arbeiderpartiet må jeg si at jeg har STOR respekt for det Jens Stoltenberg har gjort helt siden fredag. Han har vist en lederstil som er helt utrolig samtidig som han tør vise at han er menneske. Dette er en statsminister vi må være stolte av.

La oss fortsette å vise styrke, bli med og hold hender. Link finner du HER.♥Norge♥ som nasjon og som folk vil komme styrket ut av denne hendelsen.

«Vi er så få her i landet, hver fallen er bror og venn»
Nordahl Grieg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar