lørdag 17. september 2011

LOPPIS!!!


LOPPIS!!!

Ja, i dag ble det loppemarked i Misjonskirka sammen med svigermor og ungene. Veldig koselig! Kaffe, pølser og lapper ble det også. Så et nydelig bilde jeg hadde lyst til å kjøpe på auksjon, men den auksjonen gikk så laaaaangsoooomt at jeg rett og slett ikke gadd å vente på at de skulle komme til det bildet. Så da ble det kun lopper på meg. Men er veldig fornøyd!
Disse to serveringsfatene ELSKER jeg fargen på. Den er liksom så sart og fin. Gleder meg til å servere middag eller kaker på disse.Litt leker til Vilde ble det også. Håvard som plukket de ut og hun ELSKER putteboksen. Har blitt kjempeflink bare i dag.

Kjøpte også fem bøker, men disse skal ikke leses. Lurer du på hva jeg skal gjøre med de er det bare å følge med. Håper det blir like bra som jeg har tenkt...En holder til after eight-eske siden ♥mannen♥ er veldig glad i det, ei gammel glass-skål med netting rundt og en liten mugge som skal brukes til smeltet smør når vi spiser komper. Betalte vel 20,- til sammen for disse tingene.

Fornøyd med dagens fangst jeg♥ Har allerede planer for hvor kurven skal stå. Gleder meg til å vise dere! Innholdet er også på plass.

Så da er det bare å følge med i avisen for å se om det dukker opp flere loppemarkeder i nærheten.

3 kommentarer:

 1. Et slikt eple hadde du da du var liten.

  SvarSlett
 2. Stemmer det ja. Har det enda, men er litt ødelagt og så tenkte jeg at ungene skulle ha vert sitt når de blir store.

  SvarSlett
 3. Hei, takk for hyggelig kommentar:-)
  Du fant mye fint. Jeg likte veldig godt eplet med øyne. Sånne er så søte!
  Følger deg gjerne videre:-)
  Hilsen Louise

  SvarSlett