søndag 12. juni 2011

Barnas dag, og FOR en dag det ble!

I går var det barnas dag i Lyngdal med mange aktiviteter og moro i sentrum. Det er ingen tvil om at vi bor i hjertet av bibelbeltet, for her er det god kontakt mellom arrangører og værgudene hver gang det skjer noe i sentrum.

Troppet opp med solfaktor på kroppen og humør på topp, klare for å utforske moroa. Det som er så kjedelig på slike dager er at det er KØ over alt, og er det noe jeg IKKE liker så er det KØ! Så det eneste poden fikk testet var hoppeslottet. Men SÅ gøy det var da!!! Var nesten mer gøy å hoppe ut av slottet enn å være der inne med alle de andre ungene. Men så lenge de har det gøy er det greit for meg.


Er ikke det beste bildet, men dette som var greit uten andre gjenkjennelige barn på. Gleden er å spore i smilet i alle fall.

Det vanket også gratis is til barna, noe som ble satt stor pris på av storebror. Lillesøster fikk smake litt, men var ikke så veldig begeistret.

Etter noen timer i sentrum dro vil på besøk til et vennepar.


Var ikke planen at vi skulle spise der, men prinsessa spiser jo hele tida, så hun fikk stappet i seg et pølsebrød. Eller, ikke hele, for dattera i huset satt under stolen og spiste nedfallsbrødet... Fikk ikke tatt bilder for vi oppdaget det litt seint.


Storebror fikk lov til å teste såpeboblene som sto på kjøkkenet. DETTE var moro og veldig lenge siden sist.


På vei hjem skulle vi innom min kusine for å levere noe, men mens vi sto der og snakket kom legehelikopteret og landet like ved oss. Kjørte bort så storebror kunne få sett, noe han syns var VELDIG spennende! Heldigvis så det lite dramatisk ut, så folkene gikk inn i helikopteret og de tok av igjen. Han ville så gjerne at vi skulle kjøre etter, men DER måtte jeg rett og slett si nei. Håper alt gikk bra med de det måtte angå.

Takk til alle som gjorde dagen SUPER! Og takk til Lyngdal kommune og alle andre krefter som var med til å gjøre sentrum til et sted det skjer noe for både barn og voksne både titt og ofte. Og ikke minst, kjempe at folk stiller opp når noen drar igang noe. DET er minst like viktig som alt annet.

Drar snart på fisketur på hytta i Mandal. Tipper det dukker opp noen bilder derfra også i løpet av kvelden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar