søndag 26. juni 2011

Kosetid!

Når lillesøster tar seg en lur syns jeg det er viktig å bruke tiden på storebror så han ikke skal føle seg tilsidesatt. For det er jo ikke til å stikke under en stol at hun krever en del tid for tida. Høyt og lavt, mat og alt som følger med. Men heldigvis er han verdens beste storebror som ♥ELSKER♥ lillesøster over alt! Når han kan ha henne med på rommet for å leke storkoser han seg!


Men i dag ble det litt lek uten lillesøster. Tok ut bilteppet og koste oss. Postmann Pat er veldig stas for tida, men det kan være siden han fikk ny bil i går. VELDIG VELDIG gøy! Nå kan han hele sangen også, noe som selvsagt er tatt opp på film til konfirmasjonen ;)


Mor må også ha litt kos, så da ble det moreller og blåbær. Skal bli godt når onkel sine moreller er modne så vi kan dra og plukke selv. Ingen ting er bedre enn det.
Ikke lett å ta selvportrett med 50mm for jeg har ikke så lange armer... Men syns når det ble et koselig bilde selv om storebror ikke ser helt bekvem ut... Snart tid for å finne på noe her. Ha en nydelig dag videre!

1 kommentar:

  1. Heisann

    Du vant andre premie på give awayen min idag! :) Gratulerer!

    SvarSlett