søndag 12. juni 2011

Hyttetur med fiskelykke

Dette har vært en utrolig deilig dag, og her kommer den i bildeform. Har fått helt dilla på å ta bilder i det siste, noe dere nok vil legge merke til...


Dagen startet med fisketur sammen med Håvard og Bestefar (altså min pappa). Fikk 7 makrell, så nok til middag. Båtturen ut til fiskeplassen var nok det Håvard likte aller best, for det var store bølger! Det å få ta han med på det som fylte min barndom og se gleden i øynene hans var en utrolig god følelse!


Vel tilbake på hytta ble fisken sløyet til måkenes store begeistring!


Siden jeg bare hadde med meg 50mm linse måtte jeg sitte litt nærme, noe måkene ikke var spesielt fornøyde med.


Syns det er noen fasinerende dyr.


Så var det tid for å steike fisken, noe som alltid gjøres ute. Tror dette er grunnen til at den blir så utrolig god!!! Håvard spiste uante mengder med makrell, noe som gleder en mamma som mener fisk er viktig, og UTROLIG godt!


Mens middagen ble tilberedt tok jeg meg en tur på brygga for å sjekke fiskelykken, og sannelig fikk jeg fisk! En liten torsk beit på. Utrolig deilig å stå med stanga på brygga mens båtene kjører forbi og det eneste man tenker på er om kroken kommer opp med fisk eller tang og tare. Ikke ofte man kan tømme hodet på denne måten...


Håvard syntes dette var en litt rar fisk... Med sjegg!?!


Etter maten løp han litt rundt og så på båter og koste seg. Livet på hytta er DEILIG!Tusen takk til mamma ♥ pappa som er så snille og gode med oss.
Håper alle har hatt ei like fin helg som vi har.

2 kommentarer:

 1. For en lykke å kunne være med bestefar å fiske... ;-)
  Flink du er til å finne på ting sammen med barna Stine, selv om du er i gressenke perioden din... ;-)

  Bente

  SvarSlett
 2. Ser ut til at dere har hatt en riktig deilig søndag! Fisketur var nok stas ja :o)
  Koselig at du vil være med på min give away, lykke til og "tvi, tvi" :o)

  SvarSlett