søndag 5. juni 2011

Denne helgen har forlenget livet mitt!

Ja, vel og merke om en god latter forlenger livet. I går sto selveste kong Jerry Seinfeldt på senen på telenor arena for å underholde rundt 20.000 mennesker. Det ble nitti minutter med trim av mage og smilemuskler. Så om det stemmer at en god latter forlenger livet så kommer jeg til å leve minst en time lengre bare på grunn av denne fantastisk morsome mannen!

Men for å ta alt fra starten av... På billetten vår sto det av showet startet kl 18:30 mens på flytogets skjermer sto det 19:00. For å være på den sikre siden dro vi fra hotellet kl 18:00, noe som skulle vise seg å være det dummeste vi kunne gjøre denne dagen...

Man drar jo i god tro på at folk som arrangerer slike events har gjort det før og vet hvordan det bør gjøres. Men så feil kan man ta... Det å få inn alle menneskene på telenor arena viste seg å være en jobb som tok i overkant av tiden det tar Stabæk å spille en fotballkamp inkludert pausen. Vel inne fant vi lett hvor vi skulle sitte, men oppdaget til vår store forskrekkelse at det ikke ble solgt drikke inne! Så da var det bare å dra ut igjen og stille seg i nok en kø. Flere vi møtte på vår vei hadde tilbrakt rundt en time i ølkø!!! Skal dette virkelig være mulig? Hva med å sende ut folk til å selge ølbokser rundt om i salen? Dette hadde økt salget betraktelig samtidig som folk hadde blitt veldig mye mer fornøyde. Men det stoppet ikke der... Da ølglasset var tomt og blæra full måtte man IGJEN ut! Dette føltes så tungvindt at selv en sindig sørlending kan bli frustrert.

TERNINGKAST 2

Men så ble lyset senket og oppvarmeren til Jerry dukket opp og alt det negative om opplegget ble glemt i en fei. En morsom fyr, men hadde nok fått enda mer applaus om han hadde snakket litt saktere og enda litt tydeligere så det var mulig å få med seg alle poengene.


Bildet er lånt her

Så kom rosinen i pølsa, selveste kongen av stand up; ♥JERRY SEINFELD♥! En mann som klarer å stå på senen i telenor arena og få 20.000 mennesker til å gapskratte og samtidig få alle til å føle at de satt på en intim pøb står det stor respekt av. Jeg var selv så sliten i kjeven og magen da showet var slutt at jeg nesten ikke orket å snakke etterpå. Og hver gang jeg nå ser en person med gåstol lurer jeg på om denne personen faktisk trenger håndbremsen... Nei makan til moromann skal man lete lenge etter. Jeg kan bare sitere VG; Suveren Seinfeld.

TERNINGKAST 6

Til slutt må jeg bare skryte litt av hotellet vi bodde på, nemlig Rica g20. Når man ikke har planer om å tilbringe mye tid på rommet var dette et SUPERT sted å bo. Sentral beliggenhet, rommet (og badet) var lyst, rent og pent men litt trangt. Men det gjør så lite når man bare skal sove der for senga var ♥HIMMELSK♥! Myk deilig seng med to digre mye puter til hver. Anbefales på det sterkeste!

TERNINGKAST 6

I alt ble dette ei fantastisk helg i hovedstaden.

3 kommentarer:

 1. Er så hjertens enig med deg!! :) Det var skikkelig talentløst at de ikke klarte å ha et bedre opplegg på bar-/doløsningene, og at man måtte sitte å vente i en god time og vel så det før det skjedde noe..
  Men - den som venter på noe godt, venter jo ikke forgjeves, og det stemte virkelig i dette tilfellet :)) Det var så utrolig gøy!! :D (og varmt, men det er et annet kapittel, hehe)

  SvarSlett
 2. Åh, selv om det hørtes sykt irriterende (men veldig selvsagt) ut at det skulle være så mye tull med arrangeringen, så er jeg så sjalu, det hørtes helt topp ut å se Seinfeld sånn, han er jo hysterisk morsom. :)

  SvarSlett
 3. Åh, heldige du... Jeg har hatt lyst til å dra på det showet, men aldri surret meg til å fikse biletter :(

  Hørtes ut som det var morro til tross for litt uorganiserte løsninger :)

  SvarSlett