tirsdag 7. juni 2011

Ovnsbakte poteter med choronsaus

I dag ble det kylling og ovnsbakte poteter til middag. Tenkte å dele oppskriften med dere om noen er lei av den vanlige middagen. Jeg har i alle fall en tendens til å havne i samme spor gang på gang og finner aldri på noe nytt.


Ta en ildfast form, hell i litt olje og kutt poteter i båter. Hell olje over potetene og vend de godt slik at det kommer olje på alle kanter. Strø over salt og timian. Er på leting etter fersk timian til å ha i urtehagen, men har enda ikke funnet det noen steder her. Sett det i ovnen på 200 grader i ca 50 min. Litt avhengig av størrelse og type på potetene.

Så var det sausen. Denne er litt sterk, men HELT nydelig! Lag en pose bernaisesaus fra knorr. Hell i ca 3ss tigersaus. Smak til så den blir passe sterk etter eget ønske.

I dag hadde jeg stekt kylling og diverse stekte grønnsaker til. Smaker ♥HIMMELSK♥.
Har du testet oppskriften? Gøy om du skriver her hva du syns om den og gjerne linker til innelgget/bloggen min om du skriver om den.
Tigersaus får du kjøpt på meny i alle fall. Usikker på om den er på mega, men Kiwi og Rema 1000 har den ikke i alle fall.
Har du noen oppskrifter som inneholder tigersaus?

Denne passer jo faktisk fint i utfordringen til Lidyll!
Bli GJERNE med og stem på meg HER!

6 kommentarer:

  1. Mmm, d så digg ut!
    Jeg spiser bare båtpoteter hele sommeren til grillmat, så godt. I tillegg til salt og pepper/annet krydder og olivenolje så drysser jeg endel sukker på toppen før potetene settes i ovnen.....NICE!!!!

    Ha en fin tirsdag!

    Klem Bodil

    SvarSlett
  2. Tusen takk for besøk og koselig kommentar :)

    Tigersaus har jeg aldri hørt om før, men jeg er glad i sterk mat, så tror den må være perfekt for meg :) Skal kikke etter den neste gang jeg er på butikken.

    Ha en fin kveld videre!

    SvarSlett
  3. takk for sprekt middags tips. Tigersaus, hva er nå det?

    SvarSlett
  4. Mmmm det så godt ut! Tigersaus har jeg aldri hørt ut faktisk. Oppskriften må prøves.. Hva mer kan den brukes til?

    Herlig blogg du har! Legger meg til som følger så sees vi igjen. :)

    Klem

    SvarSlett
  5. Nydelige prikkete form! Hvor har du handlet den da tr?*blunkesmil* Og takker for oppskrift!

    ...kjempe gøy at du hang deg på utfordringen inne hos meg! Nå er det åpnet for å stemme frem vinneren inne hos meg, så stopp gjerne innom og gi din stemme*smile*

    Ønsker deg en flott dag!*smile*

    SvarSlett
  6. Det var en søt prikketing som tåler en støyt det tenker jeg. Fin! Takker for oppskriften også. :)

    SvarSlett