tirsdag 28. juni 2011

Livet er deilig!

I skrivende stund ØSER regnet ned, men det hindrer meg ikke i å sitte ute. Tak over veranda er noe av det smarteste vi har gjort tror jeg. Utrolig deilig å sitte her og høre det plasker ned, med en kopp te i hånda og ellers bare stillhet! Prinsessa tar seg en lur og jeg nyter livet. FOR et liv! Denne siste delen av permisjonen skal nytes til det ytterste, for etter sommeren blir det full fokus på å finne en jobb. Bare så syns at de ikke gror på trær her vi bor...


Om du ser nøye etter heter det ei åre helt oppe under taket. Syns det var litt koselig med litt maritim pynt.


For en stund tilbake kjøpte jeg tre av disse koselig gamle eplekassene. To av de står til pynt, den siste har jeg plantet urter i.


Norgesglass er en fin måte å skape en koselig atmosfære. I det ene har jeg en liten rest av et garn som jeg fant på vei ut til hytta. I den andre er det blåskjell som meg og storebror har plukket.

Bildet som står i bakgrunnen på bildet over og under fant jeg på fretex til 99,- Hadde jo litt flaks som vanlig, for de hadde halv pris på alt nips, så da ble det mitt til under 50,- JIPPI!Dette glasset står foreløpig tomt, men det gir oss bare mange muligheter. Syns det er koselig å fylle de opp etterhvert som vi er turer på stranda eller ved sjøen. Så får vi se hva som havner i dette.


Skjell vi har funnet på stranda.
Urtene vokser utrolig fort! Koreanderen er snart høyere enn rekkverket! Gressløken trives også sammen med timian. Basilikumen derimot, den klarte seg ikke. Tror det har vært for kaldt for den på natta.

Potta med persille står egentlig bare til pynt... Vet ikke helt hva jeg skal bruke den til, men fin er den! Har du noen gode forslag til hva urtene kan brukes til?

Nå er prinsessa våken og sitter ved siden av meg i stolen sin og spiser riskaker. I det hun våknet sluttet det å regne og sola tittet frem mellom skyene. DETTE kan vi like.

To dager til min kjære kommer hjem fra Korea! ♥GLEDER MEG!♥

5 kommentarer:

 1. Så koselig du har gjort det på verandaen!
  Jeg har også tenkt på å ha urter på verandaen, men har ikke kommet så langt ennå. Jeg er også litt usikker på om de vil klare seg der, eller om det blir for varmt.

  SvarSlett
 2. For en herlig veranda da :) Skikkelig kos å sitte der tenker jeg, når regnet øser ned :) Den koppen med te hørtes veldig fristende ut altså :)

  SvarSlett
 3. For en herlig uteplass :D
  Ja e vel lov å drømme sæ litt bort i en hektisk hverdag, kor rotet flyt rundt beinan :P thihi :)
  Trekning vil være 10 juli.. måtte sette dato, da vi har nån småreise foran oss her.. :)

  Klæm Trine

  SvarSlett
 4. Skikkelig fint var det!! :-)

  SvarSlett
 5. fantastisk uteplass du har, veldig greit med det taket over terrassen. Det er noe vi må få gjort her hjemme også. Må bare få si at det du gjorde med trekassene og pynten var sååå utrolig koselig, kjempeinspirerende.

  SvarSlett